Liste 16 servicii de închiriere auto din Sibiu

Andrei Stan

• Actualizat: 2024-07-20

O sinteză din cele mai bune liste despre servicii de închiriere auto din Sibiu, compilate și cercetate cu atenție pe site-uri web și bloguri de încredere. Include opțiuni deosebite precum PriceCarz - Inchirieri Auto Sibiu, Wlc Sibiu, TO & CO TRAVEL, Autonom, FMN Rent-a-car Sibiu. Hai să explorăm împreună!

1.PriceCarz - Inchirieri Auto Sibiu

PriceCarz - Inchirieri Auto Sibiu
Îți cauți o modalitate de a explora minunata regiune Sibiu? PriceCarz are soluția perfectă: închirierea de mașini la prețuri accesibile! Cu doar 302,43 RON (55,90 EUR), poți închiria o mașină pentru o săptămână întreagă și să începi să descoperi tot ce are de oferit Țara Românească.

Indiferent dacă dorești să admiri frumusețea Munților Făgăraș, să te cufunzi în istoria orașului Sibiu sau să te relaxezi în satele pitorești din apropiere, cu o mașină închiriată de la PriceCarz, totul este la doar o călătorie cu mașina. Nu mai aștepta, rezervă-ți astăzi mașina și începe-ți aventura în inima României!

2.Wlc Sibiu

Wlc Sibiu
WLC Sibiu este în topul preferințelor noastre! Am apelat la serviciile lor la ultima oră, însă am fost plăcut surprinși de promptitudinea și profesionalismul lor. Cu o scurtă convorbire telefonică, am obținut imediat mașina dorită la un preț avantajos.

Am fost așteptați la aeroport și am beneficiat de cea mai bună experiență de închiriere auto. Punctualitatea, amabilitatea și seriozitatea sunt atuurile lor. Preluarea și predarea mașinii au fost extrem de simple. Mai mult decât atât, am primit o mașină de o clasă superioară celei alese, nouă și perfectă pentru nevoile noastre. Am fost foarte mulțumiți și încântați de serviciile WLC Sibiu. Cu siguranță vom apela din nou la ei și recomandăm cu toată încrederea!

Citește mai mult: Liste 25 baruri din Sibiu

3.TO & CO TRAVEL

TO & CO TRAVEL
Oameni prietenoși, mașină bună, 70000 de kilometri, funcționează perfect și în interior!

Ca și alți recenzenți de aici, am avut o experiență neplăcută cu o mare agenție de închirieri auto, care nu a vrut să ne onoreze rezervarea. Am fost încântați când am aflat despre TO&CO și despre Andrei Otoiu, care ne-a salvat vacanța.

4.Autonom

Autonom
Îți oferim servicii excelente și o comunicare fluentă, ceea ce face ca întotdeauna să fim bucuroși să colaborăm. Lucian a fost un mare ajutor, nu doar explicând serviciile, ci și prin recomandările precise despre ce se poate și ce nu face în Sibiu și în împrejurimi. Îi mulțumim în mod special pentru că ne-a salvat, ajutându-ne să folosim încărcătoarele, chiar și la o oră târzie.

În schimb, regretăm experiența neplăcută pe care ați avut-o. Parcarea ilegală pe strada Iorga și certurile vecinilor din cauza parcării defectuoase sunt aspecte ce nu țin de noi și, din păcate, nu le putem influența. Însă, ținem să subliniem că serviciile noastre sunt de o calitate ireproșabilă, iar echipa noastră este dedicată în a oferi o experiență pozitivă clienților.

Citește mai mult: Liste 30 restaurante din Sibiu

5.FMN Rent-a-car Sibiu

FMN Rent-a-car Sibiu
Dacă ești în căutarea unei experiențe de închiriere auto de top, FMN Rent-a-car Sibiu este alegerea perfectă. Prețuri accesibile, servicii de încredere și punctualitate impecabilă sunt doar câteva dintre atuurile noastre. Nu te mulțumi cu mai puțin, rezervați-vă mașina acum și porniți într-o călătorie memorabilă prin Transilvania!

6.Enterprise Rent-A-Car - Aeroportul Internațional Sibiu

Enterprise Rent-A-Car - Aeroportul Internațional Sibiu
  • Evaluare: 4,7/5 (25 Review by google)
  • Adresă:

    Aeroportul Internațional Sibiu, Arrivals Terminal, Șoseaua Alba Iulia 73, Sibiu 550052, România

  • Orar:

    Deschis 24 de ore

Serviciul excelent de la Enterprise Rent-A-Car de pe Aeroportul Internațional Sibiu te va face să uiți de grija transportului în timpul călătoriei tale. Evită mașinile automate și bucură-te de o mașină nouă-nouță în doar 5 minute, fără niciun fel de demersuri complicate.

Te va întâmpina un personal prietenos și vei avea la dispoziție o mașină care nu doar te va duce la destinație, ci îți va oferi și o experiență de condus de neuitat. Cu dotări de ultimă generație, inclusiv funcție de preparare a cafelei, mașina de la Enterprise Rent-A-Car va face călătoria ta din Sibiu una cu adevărat memorabilă.

Citește mai mult: Liste 37 cafenele din Sibiu

7.Sixt Rent a Car - Sibiu Airport

Sixt Rent a Car - Sibiu Airport
Experiența de închiriere a unei mașini nu a fost niciodată mai ușoară! La Sixt Rent a Car - Aeroportul Sibiu, procesul este rapid, eficient și complet lipsit de durere. Cu personalul nostru informat și prietenos, cum ar fi Sebastian, veți fi pe drum în cel mai scurt timp. Nu uitați să profitați de asigurarea noastră suplimentară, care vă acoperă excesul furnizat de cardul dvs. de credit, oferindu-vă liniște sufletească pe tot parcursul călătoriei.

Indiferent dacă aveți nevoie de o mașină pentru câteva zile sau pentru o perioadă mai lungă de timp, Sixt Rent a Car - Aeroportul Sibiu vă are acoperit. Flota noastră vastă de vehicule include o varietate de opțiuni, de la mașini compacte până la SUV-uri spațioase, astfel încât să puteți găsi mașina perfectă pentru nevoile dvs. Vizitați-ne astăzi și bucurați-vă de o experiență de închiriere a unei mașini fără probleme, plăcută și memorabilă!

8.Prosper Motors Rent a Car Sibiu

Prosper Motors Rent a Car Sibiu

9.TopCarRentals Sibiu

TopCarRentals Sibiu

10.Nomad Caravan Inchiriere Autorulote Sibiu

Nomad Caravan Inchiriere Autorulote Sibiu
Descoperă aventura inedită cu Nomad Caravan, închirierea autorulotelor din Sibiu! În curtea noastră spațioasă și sigură, îți oferim locuri de parcare pe pietriș, precum și conexiuni electrice și sanitare impecabile. Echipa noastră prietenoasă este gata să îți răspundă la orice întrebare, asigurându-te că ai o experiență de neuitat.

Locația noastră strategică te plasează la doar 40 de minute de mers pe jos sau 4 stații de autobuz de centrul orașului. Totul este la îndemână, de la supermarketuri până la atracții turistice. Cu Nomad Caravan, evadarea ta pe patru roți devine o amintire de prețuit, plină de confort și aventură!

11.Autonom

Autonom
Descoperă experiența inchirierii auto fără griji și bucură-te de o zi plină de libertate și confort. Fie că ești în căutarea unei escapade rapide sau a unei aventuri mai lungi, serviciul nostru impecabil îți stă la dispoziție. Cu doar un apel telefonic, mașina ta te așteaptă la ușa ta într-o oră, gata să te poarte spre destinațiile dorite.

La finalul zilei, elimină stresul returnării mașinii. Echipa noastră se va ocupa de tot, venind la locația ta pentru a prelua autovehiculul. Alege serviciile noastre de închiriere auto și experimentează adevărata autonomie, fără griji și cu o notă de eleganță.

12.Swiso

Swiso

13.AXA Rent

Am avut nevoie urgent de o mașină și am găsit la AXA Rent o ofertă imbatabilă. Am închiriat o mașină aproape nouă, la un preț foarte bun. Serviciul a fost impecabil, iar angajații foarte amabili. Recomand cu încredere!

Dincolo de prețul avantajos și de calitatea impecabilă a mașinilor, la AXA Rent am apreciat lipsa costurilor ascunse. Am plătit exact suma convenită, fără surprize neplăcute. De aceea, de fiecare dată când ajung în Sibiu, apelez cu încredere la ei. Știu că voi avea parte de o experiență plăcută și fără griji.

14.Primus Rent A Car Sibiu Aeroport

Primus Rent A Car Sibiu Aeroport
Cauți o mașină de închiriat în Sibiu? Atunci ești pe linia dreaptă spre succes cu Primus Rent A Car! Cu o flotă de automobile noi-nouțe și gata de start, Primus te va pune în pole-position pentru o călătorie de neuitat.

Personalul nostru amabil și experimentat îți va oferi un pit-stop rapid și eficient, pentru a te urca la volan în cel mai scurt timp. Indiferent dacă ești un turist dornic să explorezi Țara Făgărașilor sau un călător de afaceri aflat într-o cursă contra-cronometru, Primus Rent A Car este garantul unui parcurs lin și sigur pe drumurile Transilvaniei.

15.DriveSmart.ro

DriveSmart.ro

16.Europcar Sibiu

Europcar Sibiu
Sugestii de postare