Liste 35 spalatorii haine din București

Andreea Pop

• Actualizat: 2024-06-11

O sinteză din cele mai bune liste despre spalatorii haine din București, compilate și cercetate cu atenție pe site-uri web și bloguri de încredere. Include opțiuni deosebite precum Blue Lagoon Clean CRG, Spălătoria de haine Elisse, Fourwood Laundry, Spălătoria Germană, Curatatoria Aqua Parklake. Hai să explorăm împreună!

1.Blue Lagoon Clean CRG

Relaxare și revigorare într-o oază de albastru

Blue Lagoon Clean CRG
 • Evaluare:

  4,5/5 (862 Review by google)

 • Adresă:

  incinta Auchan, Bulevardul Constructorilor 16A, București 060511, România

 • Orar:

  08 – 21

 • Avantaje:

  Locație convenabilă, echipamente moderne, prețuri accesibile

 • Dezavantaje:

  Spațiu aglomerat, personal uneori nepoliticoas, curățenie îndoielnică

 • Calitate:

  Calitate bună, dar ar putea fi îmbunătățită în unele zone

 • Personal:

  Amabil, Disponibil, Profesionist, Servicial, Timp de răspuns bun

 • Servicii:

  Abonamente flexibile, Cursuri de înot, Saună, Solar, Terapie cu apă

Bucurați-vă de cele mai bune servicii de curățare covoare cu Blue Lagoon Clean CRG! Specializați în curățarea pălăriilor și sepcilor, vă oferim servicii profesionale și de calitate, adaptate nevoilor dvs. specifice. Lăsați grijile în urmă și contactați-ne astăzi prin telefon sau WhatsApp. Echipa noastră va prelua covoarele direct de la domiciliul dvs., iar în doar două zile le veți primi înapoi, curate impecabil și livrate la ușă.

Calitatea serviciilor noastre este de neegalat, iar prețurile competitive vă vor surprinde plăcut. Bucurăți-vă de avantajele unei curățări profesionale la prețuri accesibile! Nu ezitați să apelați la Blue Lagoon Clean CRG pentru servicii de curățare covoare de înaltă calitate, rapide și eficiente. Înfrumusețați-vă covoarele și bucurați-vă de un cămin curat și primitor!

2.Spălătoria de haine Elisse

Spălătoria de haine Elisse
 • Evaluare:

  4,3/5 (122 Review by google)

 • Adresă:

  ELISSE RAHOVA, Str. Ștefan Dincă 14, București 050694, România

Căutați o curățătorie de încredere, care să acorde o atenție deosebită detaliilor și să utilizeze tehnicile cele mai moderne? Nu mai căutați! Curățătoria Elisse este soluția perfectă pentru toate nevoile dumneavoastră de curățare a hainelor.

Cu un personal experimentat și echipamente de ultimă generație, Elisse vă garantează cele mai bune rezultate de fiecare dată. Fie că aveți nevoie de o curățare chimică pentru costume sau de o eliminare eficientă a scamelor pentru puloverele dumneavoastră, Elisse are soluția perfectă. Programul prelungit până la ora 10 seara și termenul de maxim 24 de ore fac ca serviciile Elisse să fie ușor de accesat și convenabile. În plus, veți primi un SMS de notificare atunci când hainele dumneavoastră sunt gata de ridicare, asigurându-vă că le puteți purta din nou cât mai curând posibil.

Citește mai mult: Liste 32 restaurante din București

3.Fourwood Laundry

Fourwood Laundry
 • Evaluare:

  4,5/5 (228 Review by google)

 • Adresă:

  18, Calea Șerban Vodă 20, București 040211, România

 • Orar:

  08 – 20

Serviciul de spălătorie Fourwood este soluția ideală pentru hainele tale! Situat într-o locație convenabilă, acest loc oferă un serviciu ireproșabil și un personal amabil care vorbește limba engleză. Prețurile rezonabile și calitatea excepțională vor lăsa o impresie de durată.

Indiferent dacă ai nevoie de o spălare simplă sau de o curățare delicată, echipa Fourwood se va ocupa cu grijă de hainele tale, asigurând că vor arăta ca noi. Bucură-te de avantajele serviciului lor rapid și eficient și lasă-ți hainele în grija lor pricepută. Fourwood Laundry, unde fiecare spălare este o experiență plăcută și hainele tale strălucesc de curățenie!

4.Spălătoria Germană

Atenție deosebită la detalii, pentru a obține rezultate impecabile de fiecare dată

Spălătoria Germană
 • Evaluare:

  4,1/5 (210 Review by google)

 • Adresă:

  Calea Șerban Vodă 76-78, București 040213, România

 • Orar:

  06 – 22

 • Avantaje:

  Servicii de calitate superioară, personal amabil și profesionist, atmosferă curată și primitoare

 • Dezavantaje:

  Prețuri puțin mai mari decât la alte spălătorii, locație mai îndepărtată de centrul orașului, program de lucru limitat în weekend

 • Calitate:

  Calitate excepțională, rezultate impecabile de fiecare dată

 • Personal:

  - Personal calificat și experimentat - Amabil și serviabil - Disponibil să răspundă la întrebări și să ofere sfaturi - Respectă instrucțiunile speciale ale clienților - Menține un mediu de lucru curat și organizat

 • Servicii:

  - Spălare și călcare - Curățare chimică - Dezgolfire - Îndepărtarea petelor - Repararea și modificarea hainelor

Spălătoria Germană este alegerea perfectă pentru hainele tale! Serviciile impecabile, prețurile rezonabile și personalul amabil și serviabil îți vor face experiența de curățare o plăcere. Fie că ai nevoie de o cămașă călcată de urgență sau spălată impecabil, echipa Spălătoriei Germane se va ocupa cu atenție și promptitudine de toate articolele tale vestimentare.

Programul extins, de zi cu zi, până seara, îți oferă flexibilitate și confort. Nu mai trebuie să îți faci griji pentru hainele care trebuie curățate urgent. Spălătoria Germană este soluția ideală pentru a-ți menține hainele curate, impecabile și gata de purtat oricând!

Citește mai mult: Liste 38 cafenele din București

5.Curatatoria Aqua Parklake

Curatatoria Aqua Parklake
 • Evaluare:

  4,2/5 (166 Review by google)

 • Adresă:

  Str. Liviu Rebreanu nr.4, București 031749, România

 • Orar:

  09 – 21

Curățătoria Aqua Parklake oferă servicii de curățare impecabile, lăsând hainele și articolele tale de casă ca noi. Nu contează cât de dificultă este articolul tău, noi ne ocupăm cu grijă de el, cu o atenție deosebită la detalii. Experiența ta cu Aqua Parklake va fi una plăcută, cu personal prietenos și amabil, gata să răspundă oricăror întrebări.

Oferim o gamă largă de servicii de curățare, de la curățarea chimică a articolelor delicate până la spălarea și călcarea rufelor de zi cu zi. Indiferent de nevoile tale de curățare, Aqua Parklake este soluția perfectă. Cu noi, articolele tale vor arăta mai bine ca niciodată și îți vor oferi ani de utilizare. În plus, promoțiile și ofertele noastre speciale îți vor face experiența de curățare și mai plăcută. Alege Aqua Parklake astăzi și bucură-te de curățenia impecabilă a hainelor și articolelor tale de casă!

6.ECO Laundry Concept — Servicii complete curățătorie & călcat, de calitate superioară, cu colectare și livrare.

ECO Laundry Concept — Servicii complete curățătorie & călcat, de calitate superioară, cu colectare și livrare.
 • Evaluare:

  4,8/5 (138 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Cimpoierilor 5, București 041573, România

 • Orar:

  09 – 20

ECO Laundry Concept, o experiență unică de curățare și călcat de calitate superioară, disponibilă la doar un apel telefonic. Cu servicii complete de colectare și livrare, ECO Laundry Concept oferă o comoditate fără egal, asigurându-te că hainele, covoarele și articolele tale de uz casnic vor fi impecabil curate și gata de utilizare în cel mai scurt timp.

Experimentează serviciile impecabile ECO Laundry Concept astăzi și bucură-te de haine imaculate, covoare proaspăt curățate și o casă curată, în care să te simți confortabil și fericit. ECO Laundry Concept, partenerul tău de încredere pentru o viață mai curată și mai organizată!

Citește mai mult: Liste 37 baruri din București

7.5asec Curatatorie | Sun Plaza

5asec Curatatorie | Sun Plaza
 • Evaluare:

  4,1/5 (204 Review by google)

 • Adresă:

  spatiul 0415, Sun Plaza, Calea Văcărești 391 Centru Comercial, 040055, România

 • Orar:

  10 – 22

Experiența 5àsec Curățătorie din Sun Plaza e una cu două fețe: pe de o parte, calitatea serviciilor e ireproșabilă, personalul e punctual și amabil, iar pe de altă parte, aglomerația e copleșitoare, ducând uneori la termene de ridicare de până la 4 zile. Totuși, aglomerația ar putea fi un semn al popularității lor binemeritate.

Recent, am apelat la serviciile lor pentru o geacă de puf. Din păcate, după curățare, puful s-a transformat într-o aglomerare de ghemotoace. Acesta a fost motivul principal pentru care am apelat la o curățătorie profesională, pentru a evita un astfel de rezultat acasă. Situația cu geaca e un regret, însă calitatea generală a serviciilor 5àsec rămâne ireproșabilă.

8.Total Wash Bucur Obor

Total Wash Bucur Obor
 • Evaluare:

  4,4/5 (144 Review by google)

 • Adresă:

  magazin Bucur Obor, Șoseaua Colentina 2, București 021172, România

 • Orar:

  09 – 21

Ai nevoie de servicii impecabile de curățătorie, fără grija hainelor deteriorate? Total Wash Bucur Obor te scutește de astfel de neplăceri!

Bucură-te de haine ca noi, fără găuri, arsuri sau dungi inestetice pe cămăși. Mașinăriile noastre performante și expertiza echipei noastre asigură o curățare delicată, păstrând strălucirea și calitatea țesăturilor. În plus, ne ocupăm cu grijă de fiecare articol vestimentar, oferindu-ți liniștea sufletească că hainele tale sunt pe mâini sigure. Alege Total Wash Bucur Obor pentru un aspect impecabil și o garderobă mereu fresh!

9.easywash Gara de Nord

easywash Gara de Nord
 • Evaluare:

  4,2/5 (101 Review by google)

 • Adresă:

  Bulevardul Dinicu Golescu nr 23, București 010864, România

 • Orar:

  08 – 22

Serviciul de spălătorie Easywash de la Gara de Nord este soluția perfectă pentru cei care călătoresc și au nevoie de o spălătorie rapidă și eficientă. Cu un preț accesibil de doar 5 euro pentru a spăla și usca 10 kg de haine, acest serviciu vă oferă o modalitate convenabilă de a vă menține hainele curate în timpul călătoriilor.

Spălătoria Easywash vă oferă mașini de spălat și uscătoare de ultimă generație, care vă vor lăsa hainele impecabile și proaspete. Indiferent dacă aveți nevoie de o spălare rapidă sau de o curățare profundă, Easywash are opțiunea potrivită pentru dvs. Iar cu o parolă Wi-Fi disponibilă, puteți rămâne conectat în timp ce vă spălați hainele.

10.Punct de colectare Spalatoria Quick Wash - Pallady Residence

Punct de colectare Spalatoria Quick Wash - Pallady Residence
 • Evaluare:

  4,6/5 (27 Review by google)

 • Adresă:

  Drumul Gura Crivățului 80, București 032602, România

 • Orar:

  09 – 19

11.Curățătoria Cantemir - curatatorie si calcatorie haine

Curățătoria Cantemir - curatatorie si calcatorie haine
 • Evaluare:

  4,3/5 (15 Review by google)

 • Adresă:

  Bulevardul Dimitrie Cantemir 22 24, București 040245, România

 • Orar:

  07 – 19

12.calcatoria.ro

calcatoria.ro
 • Evaluare:

  5,0/5 (23 Review by google)

 • Adresă:

  Calea Văcărești 281, București 040063, România

 • Orar:

  10 – 20

13.Too clean - spalatorie ecologica

Too clean - spalatorie ecologica
 • Evaluare:

  4,8/5 (68 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Nerva Traian nr 16, București 031044, România

 • Orar:

  08 – 19

Din păcate, produsul a fost returnat așa cum a fost dus. O jachetă de iarnă, dată doar cu o pomadă și atât, iar după ce a dispărut parfumul, nu este nicio diferență față de cum era când am dus-o la curățat. O experiență dezamăgitoare, dar din greșeli învață omul.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unei soluții de curățare ecologică, eficientă și economică, nu ezitați să încercați acest produs! Garantăm satisfacția dumneavoastră sau banii înapoi.

14.5asec Curatatorie | Baneasa

5asec Curatatorie | Baneasa
 • Evaluare:

  4,3/5 (23 Review by google)

 • Adresă:

  Șoseaua București-Ploiești 42D, București 015011, România

 • Orar:

  10 – 22

15.Brothers Eco Clean

Brothers Eco Clean
 • Evaluare:

  4,4/5 (87 Review by google)

 • Adresă:

  Bulevardul Decebal 4, București 030965, România

 • Orar:

  08 – 20

Fă cunoștință cu Brothers Eco Clean, experții în curățare care te vor uimi cu profesionalismul lor! Am lăsat pe mâinile lor o pătură voluminoasă, nu știam cum funcționează sau unde se află, dar am rămas plăcut surprins. Au lucrat cu meticulozitate și mi-au returnat pătura impecabil curățată, ambalată în folie de plastic. Avea un miros proaspăt și plăcut. În plus, sunt rapizi și oferă prețuri avantajoase. Cu siguranță îi voi alege din nou pentru nevoile mele de curățare.

Deși unii clienți au raportat experiențe negative, Brothers Eco Clean oferă o garanție de satisfacție, cu o despăgubire de până la cinci ori valoarea serviciilor. Totuși, în cazurile în care valoarea produsului deteriorat depășește suma despăgubirii, rămâne de văzut cum se procedează. Recomandăm prudență înainte de a apela la orice serviciu de curățare și de a verifica termenii și condițiile cu atenție pentru a evita eventualele neînțelegeri.

16.CRISBI CLEAN CURATATORIE / SPALATORIE / CROITORIE

CRISBI CLEAN CURATATORIE / SPALATORIE / CROITORIE
 • Evaluare:

  4,6/5 (56 Review by google)

 • Adresă:

  Str. Barbu Văcărescu 103, București 020272, România

 • Orar:

  08 – 18

17.H2O Cleaning

H2O Cleaning
 • Evaluare:

  4,6/5 (36 Review by google)

 • Adresă:

  Bulevardul Decebal Nr. 20, București 030969, România

 • Orar:

  08 – 20

18.CRISBI CLEAN CURATATORIE / SPALATORIE / CROITORIE

CRISBI CLEAN CURATATORIE / SPALATORIE / CROITORIE
 • Evaluare:

  4,4/5 (27 Review by google)

 • Adresă:

  Bulevardul Dacia 126, București 030167, România

 • Orar:

  08 – 18

19.Mr Jeff Goga Vitan

Mr Jeff Goga Vitan
 • Evaluare:

  5,0/5 (32 Review by google)

 • Adresă:

  Aleea Emil Botta 2, București 031074, România

 • Orar:

  09 – 18

20.Spalatoria Tomas

Spalatoria Tomas
 • Evaluare:

  4,7/5 (36 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Floare Albastră 4, București 032997, România

 • Orar:

  06 – 22

21.Societatea Țarina Păstorului SRL Curățătoria Bob de Rouă

Societatea Țarina Păstorului SRL Curățătoria Bob de Rouă
 • Evaluare:

  4,4/5 (24 Review by google)

 • Adresă:

  Intrarea Miron Cristea 1, București 040162, România

 • Orar:

  08 – 16

22.Clean Service Kaufland Basarab

Clean Service Kaufland Basarab
 • Evaluare:

  4,0/5 (27 Review by google)

 • Adresă:

  Șoseaua Orhideelor 46, București 010956, România

 • Orar:

  09 – 21

23.Haine la Dunga - Calcatorie Profesionala

Haine la Dunga - Calcatorie Profesionala
 • Evaluare:

  4,6/5 (27 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Făt Frumos 10, București 052034, România

 • Orar:

  09 – 19

24.Fresh Laundry 2018

Fresh Laundry 2018
 • Evaluare:

  4,8/5 (53 Review by google)

 • Adresă:

  Str. Alexandru Moruzzi Voievod 4A, București 031155, România

 • Orar:

  09 – 18

25.Curatatoria LaUmeras Minis

Curatatoria LaUmeras Minis
 • Evaluare:

  4,2/5 (42 Review by google)

 • Adresă:

  Aleea Vasile Goldiș 2A, București 032782, România

 • Orar:

  08 – 20

26.Mr Jeff

Mr Jeff
 • Evaluare:

  4,5/5 (76 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Piscului 16, București 040405, România

 • Orar:

  09 – 18

27.Spălătorie şi Curățătorie Chimică

Spălătorie şi Curățătorie Chimică
 • Evaluare:

  4,3/5 (61 Review by google)

 • Adresă:

  Calea Plevnei 198, București 060014, România

 • Orar:

  08 – 19

28.The Laundry Room

The Laundry Room
 • Evaluare:

  4,6/5 (43 Review by google)

 • Adresă:

  Alunisului 3, bl. 12C, parter, București 040741, România

 • Orar:

  09 – 18

29.Spalatoria Quick Wash

Spalatoria Quick Wash
 • Evaluare:

  4,6/5 (38 Review by google)

 • Adresă:

  Bulevardul Chișinău 1, București, România

 • Orar:

  07 – 20

30.eWash - Spalatorie si Curatatorie Haine Bucuresti

eWash - Spalatorie si Curatatorie Haine Bucuresti
 • Evaluare:

  4,5/5 (33 Review by google)

 • Adresă:

  bloc Sonia, Strada Pogoanele 166, București 077120, România

 • Orar:

  08 – 20

31.EcoClean Dorobanti - Spalatorie si curatatorie ecologica, Bucuresti, Sector 1

 • Evaluare:

  4,7/5 (14 Review by google)

 • Adresă:

  Calea Dorobanți 151, București 010579, România

 • Orar:

  09 – 19

32.WASHescu Wet Clean

WASHescu Wet Clean
 • Evaluare:

  4,5/5 (55 Review by google)

 • Adresă:

  Mega Image SISESTI, Bulevardul Ion Ionescu de la Brad 8B, București 077190, România

 • Orar:

  10 – 21

33.Nicola Eco Clean

Nicola Eco Clean
 • Evaluare:

  3,9/5 (42 Review by google)

 • Adresă:

  Bloc 22A, Bulevardul Iuliu Maniu 53, București 061344, România

 • Orar:

  09 – 20

34.5asec Vitan

5asec Vitan
 • Evaluare:

  3,9/5 (32 Review by google)

 • Adresă:

  Calea Vitan, București 031281, România

 • Orar:

  09 – 20

35.EcoClean Mega Mall - Spalatorie si curatatorie ecologica, Bucuresti, Sector 2

 • Evaluare:

  3,5/5 (66 Review by google)

 • Adresă:

  Bulevardul Pierre de Coubertin 3-5, București 021901, România

 • Orar:

  10 – 22

Sugestii de postare