Liste 19 clinicile de stomatologie din Oradea

Ana Maria Ionescu

• Actualizat: 2024-07-06

O sinteză din cele mai bune liste despre clinicile de stomatologie din Oradea, compilate și cercetate cu atenție pe site-uri web și bloguri de încredere. Include opțiuni deosebite precum Regina Maria Dental Clinics Oradea (Clinicile Dentare Dr. Leahu), Life Dental Spa Oradea, Dental Art, Royal Smile Clinic - Estetică, Protetică și Implantologie Dentară, Dr. Spinu Dental & Implant Clinic. Hai să explorăm împreună!

1.Regina Maria Dental Clinics Oradea (Clinicile Dentare Dr. Leahu)

Regina Maria Dental Clinics Oradea (Clinicile Dentare Dr. Leahu)
 • Evaluare:
 • Adresă:

  4А, Calea Aradului, Oradea 410223, România

 • Orar:

  09 – 17

Clinica dentară Regina Maria Oradea, cunoscută și sub numele de Dr. Leahu, este o oază de profesionalism care vă oferă o experiență stomatologică de neegalat. De la prima întâmpinare până la intervențiile complexe, veți fi impresionat de amabilitatea și expertiza echipei noastre. Doamnele doctor se remarcă prin profesionalismul lor și prin căldura cu care tratează fiecare pacient, chiar și pe cei mai tineri.

Curățenia impecabilă și atmosfera relaxantă creează un mediu perfect pentru îngrijirea dentară. Cu aparatură de ultimă generație și tehnologii inovatoare, Clinica dentară Regina Maria Oradea garantează rezultate excepționale, asigurând sănătatea și frumusețea zâmbetului dumneavoastră. Nu ezitați să ne acordați încrederea pentru un zâmbet strălucitor și sănătos!

2.Life Dental Spa Oradea

Zâmbetul perfect, sănătatea ta!

Life Dental Spa Oradea
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Strada Leagănului 13 A, Oradea 410003, România

 • Orar:

  12 – 20

 • Avantaje:

  Locație centrală, personal prietenos și servicii de înaltă calitate

 • Dezavantaje:

  Preturi puțin mai mari, program limitat în weekend și spațiu de așteptare mic

 • Calitate:

  Servicii stomatologice de top, cu materiale și echipamente de ultimă generație

 • Personal:

  - Dr. Andreea Moldovan, medic stomatolog generalist - Dr. Andreea Vlad, medic ortodont - Dr. Raluca Moldovan, medic pedodont - Dr. Cristina Bunea, medic estetician dentar - Dr. Teodora Nagy, medic chirurg maxilo-facial

 • Servicii:

  - Consultații stomatologice - Tratamente de canal - Plombe și coroane dentare - Implanturi dentare - Estetică dentară

Viața Dental Spa Oradea vă oferă o experiență stomatologică unică. Personalul nostru tânăr și profesionist vă întâmpină cu căldură, asigurându-vă confortul și bunăstarea. Spațiul nostru curat și modern este conceput pentru a vă face să vă simțiți relaxat și sigur.

Tratamentele stomatologice sunt efectuate cu cea mai mare atenție și grijă, fiecare procedură fiind explicată în detaliu. Copiii noștri sunt tratați cu răbdare și compasiune, făcând ca experiența lor la dentist să fie una plăcută și fără stres.

Citește mai mult: Liste 32 baruri din Oradea

3.Dental Art

Dental Art
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Parcul Ion C. Brătianu 5, Oradea, România

 • Orar:

  08:30 – 21

Cabinetul stomatologic Dental Art este o oază de profesionalism și amabilitate în lumea îngrijirii dentare. Echipa dedicată vă întâmpină cu căldură și înțelegere, transformând vizita la dentist într-o experiență plăcută. De la recepție până la scaunul de tratament, veți fi tratat cu respect și grijă, simțindu-vă pe mâini sigure la fiecare pas.

La Dental Art, promptitudinea este o prioritate, iar timpul dumneavoastră este prețuit. Programările sunt respectate cu strictețe, astfel încât să nu pierdeți niciun moment. Echipa vă va informa despre fiecare procedură, răspunzând la întrebări și oferind sfaturi personalizate, asigurându-vă că sunteți complet informat și confortabil pe tot parcursul tratamentului.

4.Royal Smile Clinic - Estetică, Protetică și Implantologie Dentară

Royal Smile Clinic - Estetică, Protetică și Implantologie Dentară
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Piața Nucetului 7, Oradea 410491, România

 • Orar:

  09 – 20

Clinica Stomatologică Royal Smile: Zâmbete Regale pentru un Viitor Strălucitor Experiența mea la Clinica Stomatologică Royal Smile a fost cu adevărat excepțională. Am apelat la serviciile lor pentru două implanturi dentare și am fost uimit de profesionalismul și grija echipei. Procedurile au fost executate cu precizie, iar rezultatele au depășit așteptările mele. Recomand cu încredere această clinică, chiar și pacienților care călătoresc din Austria pentru a beneficia de tratamente dentare de înaltă calitate.

Am avut privilegiul de a fi tratată de Dr. Mai Klaus, un medic stomatolog cu o vastă experiență și o dedicație de neegalat. Răbdarea și profesionalismul său m-au făcut să mă simt încrezătoare și confortabilă pe parcursul întregului proces. Am devenit pacientă fidelă a Clinicii Royal Smile și îl recomand cu căldură pe Dr. Mai Klaus pentru expertiza și pasiunea sa pentru stomatologie.

Citește mai mult: Liste 28 restaurante din Oradea

5.Dr. Spinu Dental & Implant Clinic

Dr. Spinu Dental & Implant Clinic
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Strada Rafael Sanzio 1, Oradea 410155, România

 • Orar:

  09 – 17

Pasionați de zâmbete sănătoase, oferim servicii excepționale stomatologice, cuprinse într-un ambient modern și primitor. Dedicația noastră pentru excelență și atenția la detalii ne-au consacrat drept o clinică dentară de top, unde fiecare pacient se simte valorizat și în siguranță.

Echipa noastră de medici cu înaltă specializare, în frunte cu Dr. Spinu, garantează tratamente de ultimă generație, personalizate pentru nevoile unice ale fiecărui pacient. De la extracții fără durere până la implanturi dentare de lungă durată, oferim soluții stomatologice inovatoare, care vă vor reda zâmbetul radiant și încrederea de sine. Alegeți Clinica Dentară Dr. Spinu & Implant și experimentați un nou standard de îngrijire stomatologică, unde profesionalismul, confortul și rezultatele excepționale se împletesc armonios.

6.DENT ESTET - Oradent

DENT ESTET - Oradent
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Strada Gheorghe Doja 57B, Oradea 410169, România

 • Orar:

  08 – 20

Descoperă DENT ESTET, clinica stomatologică unde experiența ta dentară va fi una plăcută și lipsită de durere! Folosim tehnologia EMS de ultimă generație pentru detartraj, eliminând disconfortul și zgomotul asociate acestei proceduri. Te vei simți atât de relaxat pe scaunul nostru confortabil, încât vei uita că ești la dentist.

La DENT ESTET, punem accentul pe servicii profesionale la cele mai înalte standarde. Echipa noastră de experți dentari folosește materiale de calitate superioară și cele mai moderne tehnici pentru a-ți reda un zâmbet sănătos și strălucitor. Vino la noi pentru detartraj, albire, implanturi dentare și multe alte servicii stomatologice și vei pleca mereu mulțumit.

Citește mai mult: Liste 20 cafenele din Oradea

7.Rodenta

Rodenta
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Strada George Enescu 22, Oradea 410034, România

 • Orar:

  08 – 20

Experiența excelentă la Rodenta Loc te va convinge de calitatea serviciilor oferite. Echipa noastră dedicată asigură un mediu curat, confortabil și primitor, pentru ca tu să te simți în largul tău. Personalul nostru amabil este prompt și eficient, punând accent pe acuratețea și rapiditatea rezultatelor.

Rodenta Loc este partenerul ideal pentru nevoile tale stomatologice. Tehnologia de ultimă generație și standardele stricte de igienă garantează rezultate excepționale, iar atmosfera relaxantă te va face să uiți de orice temeri dentare. Alege Rodenta Loc pentru o experiență stomatologică de neegalat, unde calitatea și îngrijirea sunt priorități absolute.

8.Dentamark

Dentamark
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Strada Moscovei 23, Oradea 410001, România

 • Orar:

  08 – 20

Clinica Dentamark Dr. Rațiu este destinația ideală pentru oricine își dorește un zâmbet strălucitor și o sănătate orală optimă. Echipa noastră de medici excepționali, condusă de Dr. Rațiu, oferă servicii dentare de ultimă generație, personalizate nevoilor specifice ale fiecărui pacient. Indiferent dacă aveți nevoie de tratamente simple sau intervenții complexe, puteți avea încredere că veți primi îngrijire de cea mai înaltă calitate.

Tehnologia de ultimă oră, combinată cu experiența vastă a medicilor noștri, asigură rezultate excepționale. Ne dedicăm să creăm un mediu confortabil și primitor, în care pacienții pot beneficia de un tratament fără durere și fără stres. Vă invităm să descoperiți diferența Dentamark Dr. Rațiu și să vă bucurați de un zâmbet sănătos și frumos pentru anii următori.

9.Dentarium Clinic

Dentarium Clinic
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Strada Gheorghe Costaforu 50, Oradea 410474, România

 • Orar:

  09 – 19

Clinica Dentarium o recomand cu încredere! Profesionalism și amabilitate de excepție! Doamna doctor Alexandra Coloji chiar luptă pentru salvarea dinților, oferind tratamente de ultimă generație, personalizate nevoilor fiecărui pacient.

Un alt profesionist remarcabil este domnul doctor Bogdan Galfi, a cărui expertiză și dăruire se reflectă în fiecare intervenție. Echipa de la Dentarium pune accent pe confortul pacientului, creând o atmosferă relaxantă și prietenoasă. Nu ezitați să le acordați încrederea, pentru un zâmbet sănătos și strălucitor!

10.ESTETICAL DENTIS

ESTETICAL DENTIS
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Strada Louis Pasteur nr. 23, Oradea 410168, România

 • Orar:

  08 – 15

Echipa Dr. Vesa de la Estetical Dent oferă servicii stomatologice de înaltă calitate, menite să vă readucă zâmbetul perfect. Cu o echipă de medici excepționali, tehnologie de ultimă generație și o atenție deosebită la detalii, Estetical Dent garantează rezultate impecabile.

Indiferent dacă aveți nevoie de o simplă curățare, un tratament cosmetic sau o intervenție mai complexă, Esthetical Dent vă oferă soluții personalizate, adaptate nevoilor și dorințelor dumneavoastră. Personalul nostru calificat vă va ghida cu răbdare și profesionalism prin fiecare etapă a tratamentului, asigurându-vă o experiență plăcută și lipsită de griji.

11.Clinica Ortomed

Clinica Ortomed
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Strada Bogdan Petriceicu Hasdeu 22, Oradea 410000, România

 • Orar:

  Închis

Clinica Ortomed, recunoscută pe larg ca fiind cea mai bună din Oradea, oferă servicii premium pentru zâmbetul tău. Cu o echipă de experți dedicați și tehnologie de ultimă generație, Ortomed îți garantează un tratament dentar de excepție.

Însă, ceea ce face ca Ortomed să se remarce cu adevărat este abordarea sa orientată spre pacient. Înțelegem că fiecare caz este unic, prin urmare, personalizăm fiecare plan de tratament, asigurându-ne că nevoile tale sunt pe primul loc. Fie că aspiri la un zâmbet mai alb, dinți mai drepți sau o refacere dentară completă, Ortomed deține soluția perfectă. Nu pierde ocazia de a experimenta diferența Ortomed și programează-ți o evaluare astăzi!

12.Dental Plazza by Adrian

Dental Plazza by Adrian
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Strada Anatole France 79, Oradea 417498, România

 • Orar:

  10 – 18

13.BlueMed Premium Medical Center

BlueMed Premium Medical Center
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Piața 22 Decembrie 14, Oradea 410475, România

 • Orar:

  09 – 20

14.Marident Clinic

Marident Clinic
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Strada Cuza Vodă, Oradea, România

 • Orar:

  10 – 18

15.Clinica Dentis

Clinica Dentis
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Strada Padișului 8, Oradea, România

 • Orar:

  09 – 17

16.ROȘCADENT - Clinică stomatologie și chirurgie maxilo in Oradea | Dr. Dragoș Roșca | Roscadent

 • Evaluare:
 • Adresă:

  Strada Călărașilor 36, Oradea 410195, România

17.NOVADENT Oradea - Dr. Sabău Claudia; Dr. Sabău Adrian

NOVADENT Oradea - Dr. Sabău Claudia; Dr. Sabău Adrian
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Str. Morii Nr.8 bloc AN6, Oradea, România

 • Orar:

  09 – 21

18.Dental Med Clinic

Dental Med Clinic
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Strada Micșunelelor 32, Oradea 410514, România

 • Orar:

  09 – 20

19.Vox Dentis

Vox Dentis
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Strada Nicolae Jiga 54, Oradea, România

Sugestii de postare