Liste 33 servicii de transport din Oradea

Ana Maria Ionescu

• Actualizat: 2024-07-06

O sinteză din cele mai bune liste despre servicii de transport din Oradea, compilate și cercetate cu atenție pe site-uri web și bloguri de încredere. Include opțiuni deosebite precum CDI - Gara Oradea, KSC Transport, Lancetti Transport, Girelli Logistics Romania, Pankarpathia Logistics. Hai să explorăm împreună!

1.CDI - Gara Oradea

CDI - Gara Oradea
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Bulevardul Ștefan cel Mare 4, Oradea, România

Căutați o modalitate rapidă și confortabilă de a călători de la sau către Gara Oradea? Nu mai căutați! CDI - Gara Oradea vă oferă autocare moderne și fiabile, care respectă cu strictețe orarul afișat. Stația noastră nouă, proiectată ingenios, vă oferă tot confortul de care aveți nevoie pentru o călătorie plăcută.

Indiferent dacă sunteți un călător de afaceri sau în vacanță, CDI - Gara Oradea vă asigură o călătorie fără griji. Autocarele noastre spațioase și climatizate sunt dotate cu scaune confortabile și acces la Wi-Fi, astfel încât să puteți rămâne conectat pe tot parcursul călătoriei. Șoferii noștri experimentați vă vor duce în siguranță și la timp la destinație. Alegeți CDI - Gara Oradea pentru o experiență de călătorie de primă clasă, la un preț accesibil.

2.KSC Transport

Transportul tau, grija noastra

KSC Transport
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Strada Uzinelor 60, Oradea 410000, România

 • Orar:

  08:30 – 17

 • Avantaje:

  Personal amabil, servicii de calitate, preturi accesibile

 • Dezavantaje:

  Timp lung de asteptare uneori, aglomeratie, lipsa locurilor de parcare

 • Calitate:

  Servicii de transport de calitate la preturi accesibile

 • Personal:

  Amabil, Profesionist, Disponibil, Eficient, Prietenos

 • Servicii:

  Transport persoane, Transport marfa, Inchirieri auto, Service auto, Spalatorie auto

Experiența dumneavoastră cu KSC Transport lasă de dorit, fiind marcată de dificultăți în găsirea locurilor de parcare. În plus, lipsa de respect și atitudinea neprofesionistă a personalului au umbrit călătoria dumneavoastră. Aceste neajunsuri au diminuat calitatea serviciilor oferite, lăsând o impresie negativă.

Pe de altă parte, cu KSC Transport, călătoriile dumneavoastră devin o plăcere. Autobuzele noastre luxoase, dotate cu cele mai moderne facilități, vă oferă un confort de neegalat. Șoferii noștri experimentați și amabili vă vor întâmpina cu zâmbetul pe buze și vă vor asigura o călătorie sigură și plăcută. Fie că sunteți în căutarea unei escapade de weekend sau a unei aventuri de lungă durată, KSC Transport este alegerea perfectă. Lăsați-ne să vă răsfățăm cu servicii de transport de calitate superioară și să vă facem călătoria o experiență de neuitat!

Citește mai mult: Liste 32 baruri din Oradea

3.Lancetti Transport

Lancetti Transport
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Strada Uzinelor 78A, Oradea 410605, România

 • Orar:

  08 – 18

Lancetti Transport, o companie de transport cu standarde înalte, oferă servicii impecabile, însă o facilitate esențială lipsește: o toaletă pentru șoferi. În țara noastră, confortul conducătorilor auto este adesea neglijat. Totuși, această companie excepțională are puterea de a schimba lucrurile. O toaletă, chiar dacă este ecologică, ar face o mare diferență în viața șoferilor. Nu numai că ar îmbunătăți confortul, dar ar crește și respectul acordat acestor profesioniști esențiali.

4.Girelli Logistics Romania

Girelli Logistics Romania
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Oradea, România

Cu Girelli Logistics Romania, eficiența și calitatea sunt garantate. Echipa noastră de profesioniști lucrează cu viteză fulgerătoare pentru a vă oferi servicii de descărcare rapide și fără probleme. Ne mândrim cu profesionalismul și dăruirea noastră, asigurându-ne că fiecare client are parte de o experiență excepțională.

Alegeți Girelli Logistics Romania pentru un parteneriat de încredere în domeniul logisticii. Viteza noastră remarcabilă, personalul calificat și angajamentul nostru față de satisfacția clienților ne fac alegerea ideală pentru toate nevoile dumneavoastră de transport. Experimentați diferența Girelli astăzi și bucurați-vă de o soluție logistică fără egal, care vă va depăși așteptările și vă va propulsa afacerea către noi culmi de succes.

Citește mai mult: Liste 28 restaurante din Oradea

5.Pankarpathia Logistics

Pankarpathia Logistics
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Strada Uzinelor 60, Oradea 410605, România

 • Orar:

  08 – 18

Alegeți Pankarpathia Logistics Aiurea! Dacă sunteți în căutarea unui serviciu de transport de încredere, care să vă livreze bunurile rapid și eficient, atunci Pankarpathia Logistics Aiurea este alegerea perfectă pentru dumneavoastră. Angajamentul nostru de a vă oferi cele mai bune servicii este de neegalat, iar echipa noastră de profesioniști dedicați este aici pentru a se asigura că experiența dumneavoastră cu noi este una de neuitat.

Vă garantăm că nu veți fi dezamăgiți de serviciile noastre de transport de primă clasă. Cu Pankarpathia Logistics Aiurea, vă puteți relaxa și puteți avea încredere că bunurile dumneavoastră sunt pe mâini sigure. Ne mândrim cu faptul că vă oferim cea mai rapidă și mai eficientă livrare, astfel încât să vă puteți bucura de bunurile dumneavoastră cât mai curând posibil. Alegeți Pankarpathia Logistics Aiurea astăzi și experimentați diferența!

6.Tractari auto

Tractari auto
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Strada Coriolan Hora, Oradea 410237, România

 • Orar:

  Deschis 24 de ore

Dacă ai nefericirea să rămâi blocat cu mașina, nu ezita să apelezi la serviciile de tractări auto oferite de această companie de încredere. Vei fi întâmpinat de o echipă serioasă și promptă, care va ajunge rapid la tine și te va scoate din încurcătură.

Citește mai mult: Liste 20 cafenele din Oradea

7.HERMIL COM S.R.L.

HERMIL COM S.R.L.
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Str Alesdului, Oradea, 410553, România

 • Orar:

  09 – 17

HERMIL COM S.R.L. oferă servicii excepționale, care te vor lăsa fără cuvinte. Nu rata oportunitatea de a experimenta profesionalismul și dedicarea lor de top. Lasă-te răsfățat de echipa HERMIL COM S.R.L., care se va asigura că fiecare interacțiune este una memorabilă.

HERMIL COM S.R.L. este etalonul excelenței în domeniul lor. Nu face compromisuri când vine vorba de calitate și satisfacție a clienților. Alege HERMIL COM S.R.L. și bucură-te de o experiență de neegalat, care te va face să revii de fiecare dată.

8.Tractari auto Oradea - HerisCom

Tractari auto Oradea - HerisCom
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Calea Aradului 47, Oradea 410223, România

 • Orar:

  Deschis 24 de ore

Servicii de tractări auto de top la Oradea!

Nu ezitați să apelați la HerisCom atunci când aveți nevoie de o tractare auto rapidă și sigură în Oradea. Echipa noastră profesionistă este disponibilă 24/7 pentru a vă ajuta în orice situație, indiferent de ora sau locul în care vă aflați. Suntem echipați cu cele mai moderne utilaje și folosim cele mai eficiente tehnici de tractare, asigurând siguranța mașinii dumneavoastră pe tot parcursul transportului. Oferim o gamă completă de servicii de tractare, de la remorcare ușoară până la transportul de vehicule grele, astfel încât puteți avea încredere că ne vom ocupa de nevoile dumneavoastră cu cea mai mare grijă și profesionalism.

9.Tabita Tour Oradea - Transport internațional Persoane, Colete și Autoturisme

Tabita Tour Oradea - Transport internațional Persoane, Colete și Autoturisme
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Strada Primăriei 43, Oradea 410209, România

Bucură-te de o experiență de călătorie fără griji, alături de Tabita Tour Oradea! Cu o echipă experimentată și amabilă, îți oferim servicii de transport internațional pentru persoane, colete și autoturisme, la tarife competitive. Cu Tabita Tour, transportul nu mai este o corvoadă, ci un moment de relaxare și confort. Amabilitatea și rapiditatea angajaților noștri te vor cuceri de la prima interacțiune, iar atenția la detalii va face ca fiecare călătorie să fie o amintire plăcută.

Orarul nostru flexibil se adaptează nevoilor tale, iar prețurile avantajoase îți permit să explorezi lumea fără restricții financiare. Tabita Tour este soluția perfectă pentru cei care își doresc o călătorie confortabilă, sigură și la prețuri accesibile. Nu mai aștepta și rezervă-ți acum biletul către o experiență de neuitat!

10.Toya Transport

Toya Transport
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Strada Depozitului 35, Oradea 410561, România

 • Orar:

  09 – 12

Călătorește cu Toya Transport și experimentează servicii de transport de calitate superioară. Șoferii noștri dedicați îți vor asigura o călătorie confortabilă și sigură, indiferent de destinație. Cu o experiență vastă în domeniu, suntem mândri să oferim cele mai înalte standarde de profesionalism și curtoazie.

Lasă-ne pe noi grija transportului și bucură-te de un serviciu impecabil, care te va face să revii de fiecare dată. Flota noastră modernă de autovehicule este dotată cu cele mai noi tehnologii, iar șoferii noștri sunt instruiți riguros pentru a garanta siguranța și confortul tău. Alege Toya Transport și experimentează o călătorie cu adevărat plăcută!

11.EKSIA ROUTE SRL.

EKSIA ROUTE SRL.
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Aleea Lavandei 4, Oradea 410083, România

 • Orar:

  09 – 17

EKSIA ROUTE SRL. Nu contează locul, ci oamenii, umanitatea... În fiecare zi, pasesc în centrul comercial Reál, unde aduc legume și fructe proaspete. Dacă există mici imperfecțiuni, le poți achiziționa la jumătate de preț. Iar dacă ești pasionat de cumpărături, îți recomand vineri seara, când Reál se aprovizionează cu marfă de weekend. Te așteaptă produse de calitate, la prețuri avantajoase!

EKSIA ROUTE SRL – acolo unde găsești nu doar produse, ci și oameni calzi și primitori. Te așteptăm la Reál, pentru o experiență de cumpărături de neuitat!

12.Framil

Framil
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Strada Hack Halasi Gyula 2, Oradea 410541, România

 • Orar:

  09 – 17

13.Tractari Auto Oradea Rga Speed Trans

Tractari Auto Oradea Rga Speed Trans
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Strada Publius Ovidius Naso NR 4, Oradea 410151, România

 • Orar:

  Deschis 24 de ore

14.SC RALIAN SRL

SC RALIAN SRL
 • Evaluare:
 • Adresă:

  FILATOV VLADIMIR PETROVICI NR. 26A, Oradea 410136, România

 • Orar:

  09 – 17

15.Argo Logistics

Argo Logistics
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Strada Beiușului 26a, Oradea 410477, România

 • Orar:

  09 – 17

16.S.C. MARVICON SRL

S.C. MARVICON SRL
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Str. Ogorului 258, Oradea 410554, România

 • Orar:

  08 – 16:30

17.Rozoti Prod Com

Rozoti Prod Com
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Strada Petre Carp 7, Oradea 410603, România

 • Orar:

  09 – 17

18.Depou Autobuz OTL (Salca)

 • Evaluare:
 • Adresă:

  12, Oradea, România

19.Cric Trans

 • Evaluare:
 • Adresă:

  Strada Anghel I. Saligny, Oradea 417498, România

 • Orar:

  08 – 18

20.Listra

Listra
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Strada Oașului 16, Oradea, România

21.SC. PUȘCAU TRANS SRL - Transport Persoane

SC. PUȘCAU TRANS SRL - Transport Persoane
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Calea Borșului 24/B, Oradea 410605, România

 • Orar:

  Deschis 24 de ore

22.Tractari Auto Oradea

Tractari Auto Oradea
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Strada Călinului, Sîntandrei 417515, România

 • Orar:

  Deschis 24 de ore

23.MyDeck.ro

MyDeck.ro
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Strada Matei Corvin 49, Oradea, România

24.Raben Logistics Romania - Oradea

Raben Logistics Romania - Oradea
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Hala B2, Strada Anghel I. Saligny 40, Oradea 417498, România

 • Orar:

  07 – 17

25.Euromaidec Touring

Euromaidec Touring
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Strada Matei Corvin 49, Oradea 410272, România

26.ATLASSIB - Transport persoane si colete

ATLASSIB - Transport persoane si colete
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Strada Simion Bărnuțiu 2, Oradea, România

 • Orar:

  09 – 17

27.TGIE - Autobaza

TGIE - Autobaza
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Strada Atelierelor 12, Oradea 417498, România

28.Green Taxi Oradea

 • Evaluare:
 • Adresă:

  Strada Camille Flammarion 15, Oradea 410394, România

29.Terminalul Intermodal Oradea

Terminalul Intermodal Oradea
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Oradea, România

30.Rotexim Atic

Rotexim Atic
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Strada Dunărea 27, Oradea, România

 • Orar:

  08 – 16

31.Euroalfa Oradea

Euroalfa Oradea
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Splaiul Crișanei 6, Oradea 410190, România

 • Orar:

  Deschis 24 de ore

32.VERDURA S.R.L.

VERDURA S.R.L.
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Strada Cuza Vodă 85, Oradea 410097, România

 • Orar:

  09 – 17

33.Servicii Transport marfa / mutari /debarasari. Oradea. Intern și extern. Autoutilitara 3.5tone. Non stop

Servicii Transport marfa / mutari /debarasari. Oradea. Intern și extern. Autoutilitara 3.5tone. Non stop
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Strada General Leonard Mociulschi 12, Bihor 410167, România

 • Orar:

  Deschis 24 de ore

Sugestii de postare