Liste 34 servicii instalator din Brașov

Maria Popescu

• Actualizat: 2024-07-04

O sinteză din cele mai bune liste despre servicii instalator din Brașov, compilate și cercetate cu atenție pe site-uri web și bloguri de încredere. Include opțiuni deosebite precum Mesterul Tau Brasov, Mondo Instal, Reparatii Masini De Spalat Brasov, GRUP Cuadripol, Meseriaș Instalator Brașov - KIRILA LUCIPA SRL. Hai să explorăm împreună!

1.Mesterul Tau Brasov

Gustul autentic al mâncării românești într-un cadru primitor

Mesterul Tau Brasov
 • Evaluare:

  4,7/5 (214 Review by google)

 • Adresă:

  Zaharia Stancu, Brașov 500167, România

 • Orar:

  09 – 17

 • Avantaje:

  Ambiente plăcută, mâncare gustoasă, prețuri accesibile

 • Dezavantaje:

  Porții mici, servire lentă, parcare dificilă

 • Calitate:

  Mâncare de calitate, preparată cu ingrediente proaspete

 • Personal:

  Personal amabil, serviabil, atent la nevoile clienților

 • Servicii:

  Wi-Fi gratuit, terasă în aer liber, livrare la domiciliu

Deși ușa ta se poate defecta brusc, stresul și îngrijorarea nu ar trebui să te însoțească. Cu Mesterul Tau Brașov, ai alături o echipă de profesioniști care îți vor rezolva rapid și eficient orice problemă.

Experiența și dedicarea lor se reflectă în promptitudinea cu care intervin și în modul profesionist în care abordează orice reparație. Fie că ai nevoie de montarea unui prag la o ușă metalică sau de remedierea unor defecțiuni, Mesterul Tau Brașov îți oferă servicii premium, la prețuri competitive. În plus, vei beneficia de explicații clare și concise, astfel încât să înțelegi exact ce necesită reparația ușii tale.

2.Mondo Instal

Mondo Instal
 • Evaluare:

  4,5/5 (189 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Codrul Cosminului 56, Brașov 500142, România

 • Orar:

  08:30 – 17:30

La Mondo Instal, ne mândrim cu o echipă de specialiști experimentați și pasionați, dedicați să ofere servicii de instalații de cea mai înaltă calitate, care îți vor depăși așteptările. Cu un angajament puternic față de excelență, oferim soluții personalizate, răspunzând nevoilor specifice ale fiecărui client.Fie că este vorba de verificări VTP, intervenții de urgență sau proiecte complexe de renovare, poți conta pe echipa noastră pentru a-ți transforma viziunea în realitate. Nu mai apela la loterie, alege Mondo Instal și bucură-te de servicii de instalații excepționale, oferite cu pasiune și profesionalism!

Citește mai mult: Liste 27 cafenele din Brașov

3.Reparatii Masini De Spalat Brasov

Reparatii Masini De Spalat Brasov
 • Evaluare:

  4,4/5 (144 Review by google)

 • Adresă:

  Colt cu Herman Oberth, Str. Baba Novac 80, 500333, România

 • Orar:

  08:30 – 16:30

Reparații mașini de spălat Brașov Echipa noastră de tehnicieni experimentați vă stă la dispoziție pentru a vă readuce mașina de spălat la viață. Cu piese de schimb originale și o abordare profesională, oferim reparații de calitate, la prețuri accesibile.

Aduceți-vă mașina de spălat defectă la atelierul nostru din Brașov și lăsați-o pe mâinile noastre. În cel mai scurt timp, vă vom contacta pentru a vă comunica diagnosticul și costul reparației. Echipa noastră vă va ține la curent cu fiecare etapă a procesului, asigurându-vă că sunteți pe deplin informat și mulțumit de rezultate.

4.GRUP Cuadripol

GRUP Cuadripol
 • Evaluare:

  4,7/5 (108 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Fanionului 30, Brașov 500245, România

 • Orar:

  08 – 17

Recomand cu toată încrederea serviciile GRUP Cuadripol! Suntem clienți fideli de peste un deceniu, iar calitatea produselor și serviciilor lor este impecabilă. Personalul este extrem de amabil, profesionist și mereu dispus să ofere consultanță expertă.

Fie că aveți nevoie de sisteme de navigație, alarme, senzori de parcare, sisteme multimedia, kituri auto, sisteme audio sau camere video, GRUP Cuadripol are soluția perfectă pentru orice mașină. Nu ezitați să le încredințați autoturismul dvs., ei vor avea grijă ca acesta să fie echipat cu tot ce are mai bun. Experiența și dedicația lor vă vor garanta o călătorie sigură, plăcută și fără griji!

Citește mai mult: Liste 23 baruri din Brașov

5.Meseriaș Instalator Brașov - KIRILA LUCIPA SRL

Meseriaș Instalator Brașov - KIRILA LUCIPA SRL
 • Evaluare:

  4,5/5 (14 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Sfantul Dumitru 7, Sânpetru 507190, România

 • Orar:

  Deschis 24 de ore

KIRILA LUCIPA SRL oferă servicii de instalatorii profesioniști în Brașov, garantând promptitudine și calitate. Cu o echipă experimentată, oferim o gamă completă de servicii de instalatii, inclusiv reparatii, montaje si intretinere pentru sisteme electrice, sanitare si de încălzire. Ne mândrim cu standardele noastre ridicate de profesionalism si cu capacitatea de a rezolva rapid si eficient orice problemă legată de instalatii.

Expertiza noastră în domeniul instalatiilor ne permite să oferim solutii optime, indiferent de complexitatea lucrării. Suntem dedicati furnizării celor mai bune servicii posibile, garantând satisfactia clientului. Cu KIRILA LUCIPA SRL, aveti garantia lucrărilor de instalatii realizate la cele mai înalte standarde, asigurându-vă confortul si siguranța în propria casă. In plus, oferim consultanta si asistenta tehnica gratuita, precum si preturi competitive.

6.Electrician Brasov

Electrician Brasov
 • Evaluare:

  5,0/5 (22 Review by google)

 • Orar:

  08 – 22

Serviciile electrice de înaltă calitate din Brașov sunt la doar un apel distanță! Când întunericul se instalează în casa ta, nu ezita să contactezi pe cei mai experimentați electricieni din oraș. Ei vor interveni rapid, restabilind curentul și liniștea în căminul tău.

Indiferent de amploarea problemei, echipa noastră de electricieni licențiați este pregătită să o rezolve cu profesionalism și promptitudine. De la siguranțe arse până la defecțiuni complexe, ei vor identifica și remedia rapid orice problemă electrică. Scapă de grija întreruperilor de curent și bucură-te de siguranța și confortul unui sistem electric funcțional!

Citește mai mult: Liste 35 restaurante din Brașov

7.Neos Service Thermo

Neos Service Thermo
 • Evaluare:

  5,0/5 (14 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Crinului 43, Brașov 500376, România

 • Orar:

  09:30 – 17:30

Recomand cu toată căldura serviciile oferite de Neos Service Thermo! Profesioniști adevărați, oferă servicii de cea mai înaltă calitate, fiind prompți și oferind soluții rapide pentru orice problemă întâmpinată. Un mare mulțumesc lui Cezar Spătaru! Apelați cu încredere!

După 17 ani de funcționare, mi-am înlocuit centrala termică cu una nouă achiziționată de la Neos Service Thermo. Au montat-o imediat, astfel încât să mă pot bucura de căldură și confort. Sunt profesioniști, atenți la detalii, iar domnul Cezar mi-a explicat cu răbdare toate detaliile tehnice. Recomand cu toată încrederea serviciile Neos Service Thermo!

8.Metan Grup

Metan Grup
 • Evaluare:

  4,3/5 (50 Review by google)

 • Adresă:

  Str. Carpaților 42, Brașov 500269, România

 • Orar:

  08:30 – 17

Ești în căutarea celor mai buni profesioniști în instalații de gaze naturale? Metan Grup este alegerea perfectă pentru tine! Cu o vastă experiență în proiectare și execuție, echipa noastră de experți îți oferă soluții personalizate, adaptate nevoilor tale specifice. De la proiecte rezidențiale la instalații industriale complexe, ne mândrim cu precizia, eficiența și siguranța lucrărilor noastre.

Ne angajăm să oferim servicii de cea mai înaltă calitate, iar satisfacția clienților noștri este prioritatea noastră principală. Contactează-ne astăzi pentru o consultație gratuită și descoperă de ce Metan Grup este cea mai bună alegere pentru toate nevoile tale legate de instalațiile de gaze naturale!

9.Interfon Electra Brasov

Interfon Electra Brasov
 • Evaluare:

  4,7/5 (51 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Baciului 13, Brașov 500482, România

 • Orar:

  09 – 17

Am întâmpinat o problemă cu interfonul Electra din Brașov, dar recomand cu încredere serviciile oferite de ei. După ce am sunat pentru a solicita o resetare a interfonului și o reprogramare a cartelelor, a venit un tehnician prompt, domnul Constantin.

Deși nu a reușit să reseteze interfonul, domnul Constantin a dat dovadă de seriozitate și profesionalism, explicându-mi situația și oferindu-mi soluții alternative. A încasat un onorariu de 190 de lei pentru eforturile depuse și mi-a promis că va reveni pentru a rezolva definitiv problema. Apreciez mult atitudinea pozitivă și dedicarea domnului Constantin, motiv pentru care recomand cu căldură serviciile Interfon Electra Brașov.

10.BAUVAS PREST S.R.L.

BAUVAS PREST S.R.L.
 • Evaluare:

  4,1/5 (21 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Lalelelor 22, Brașov 500393, România

 • Orar:

  09 – 17

11.MOTO INSTAL S.R.L.

MOTO INSTAL S.R.L.
 • Evaluare:

  4,1/5 (30 Review by google)

 • Adresă:

  Strada De Mijloc 148, Brașov 500069, România

 • Orar:

  08 – 17

MOTO INSTAL S.R.L. Am vizitat recent sediul companiei MOTO INSTAL S.R.L., unde am discutat cu unul dintre directori despre o ofertă de irigare automată a grădinii. Am urmat apoi cu apeluri telefonice și e-mailuri, așteptând cu nerăbdare o ofertă detaliată. Cu toate acestea, în ciuda promisiunilor repetate, au trecut șase luni fără niciun rezultat. Regret să spun că această experiență dezamăgitoare a evidențiat un nivel îngrijorător de lipsă de profesionalism și respect față de clienți.

Un alt client a întâmpinat, de asemenea, dificultăți în a primi asistență de la MOTO INSTAL S.R.L., așteptând zadarnic o programare pentru repararea unei țevi sparte în pardoseala apartamentului său. Astfel de întârzieri prelungite și lipsa comunicării nu sunt acceptabile pentru o companie care pretinde că oferă servicii fiabile. Este evident că MOTO INSTAL S.R.L. are dificultăți în a gestiona cererile clienților în mod eficient, ridicând serioase îndoieli cu privire la angajamentul său față de satisfacția clienților.

12.Caldurica.ro

Caldurica.ro
 • Evaluare:

  5,0/5 (72 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Bârsei nr 4 E, Brașov 500481, România

 • Orar:

  08 – 18

Caldura.ro este o echipă de profesioniști care vă oferă servicii complete de instalații termice și sanitare. Cu o vastă experiență în domeniu, echipa Caldura.ro vă garantează soluții eficiente și durabile pentru orice problemă legată de sistemul de încălzire sau instalația sanitară.

De la montaje și reparații până la modernizări și automatizări, Caldura.ro vă oferă servicii de calitate superioară, adaptate nevoilor dumneavoastră specifice. Cu o echipă de tehnicieni autorizați și materiale de top, Caldura.ro vă asigură funcționarea optimă a instalațiilor dumneavoastră, pentru un confort sporit și costuri reduse. Alegeți Caldura.ro pentru soluții profesionale și eficiente în domeniul instalațiilor termice și sanitare!

13.Two Instal

Two Instal
 • Evaluare:

  5,0/5 (21 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Poarta Schei, Brașov 500020, România

 • Orar:

  08 – 17

14.NLA Instal Brasov

NLA Instal Brasov
 • Evaluare:

  5,0/5 (48 Review by google)

 • Adresă:

  Bloc 39, Strada Zizinului 15, Brașov 500403, România

 • Orar:

  08 – 18

15.Climatim Instalatii Service

Climatim Instalatii Service
 • Evaluare:

  5,0/5 (18 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Trifoiului 3, Brașov 500466, România

 • Orar:

  08 – 17

16.instalator brasov NON STOP sanitare termice

instalator brasov NON STOP sanitare termice
 • Evaluare:

  4,0/5 (29 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Hărmanului nr 21, Brașov 500222, România

 • Orar:

  Deschis 24 de ore

17.Instalatorul tau in Brasov - Chiaburu Instal SRL

Instalatorul tau in Brasov - Chiaburu Instal SRL
 • Evaluare:

  4,4/5 (29 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Ion Neculce 13, Brașov 500047, România

 • Orar:

  Deschis 24 de ore

18.InstaloMania™ - NonStop Instalații Sanitare - Termice - Canalizare

InstaloMania™ - NonStop Instalații Sanitare - Termice - Canalizare
 • Evaluare:

  4,9/5 (80 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Hărmanului 11, Brașov 500222, România

 • Orar:

  Deschis 24 de ore

19.Hod-Chimex

Hod-Chimex
 • Evaluare:

  4,4/5 (100 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Zorilor 6, Brașov 500275, România

 • Orar:

  08 – 19

20.Dodo Instal Art

Dodo Instal Art
 • Evaluare:

  5,0/5 (10 Review by google)

 • Adresă:

  Aleea Domniței 9, Brașov 500486, România

 • Orar:

  08 – 16:30

21.Kronstadt Instalatii Service

 • Evaluare:

  4,2/5 (45 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Avram Iancu 48A, Brașov 500068, România

 • Orar:

  08 – 17

22.CHIRILA INSTAL

CHIRILA INSTAL
 • Evaluare:

  5,0/5 (8 Review by google)

 • Adresă:

  Str. Lămâiței 76, Brașov 500371, România

 • Orar:

  Deschis 24 de ore

23.Reparatii Centrale Termice BRASOV

Reparatii Centrale Termice BRASOV
 • Evaluare:

  3,5/5 (75 Review by google)

 • Adresă:

  Bloc 14, Strada Liviu Cornel Babeș 11, Brașov 500435, România

 • Orar:

  07 – 20

24.GMG INSTAL S.R.L.

GMG INSTAL S.R.L.
 • Evaluare:

  2,2/5 (10 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Doctor Toma Ionescu nr. 7, Brașov 500073, România

25.GETIMROM INSTAL

GETIMROM INSTAL
 • Evaluare:

  3,0/5 (22 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Lungă 80, Brașov 500058, România

 • Orar:

  08 – 17

26.Reparatii Centrale Termice Brasov

Reparatii Centrale Termice Brasov
 • Evaluare:

  3,3/5 (16 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Michael Weiss Nr 17, Brașov 500031, România

 • Orar:

  Deschis 24 de ore

27.CRIBOTERMIC SRL

CRIBOTERMIC SRL
 • Evaluare:

  4,2/5 (6 Review by google)

 • Adresă:

  Str. Octavian Goga 2, Brașov 500137, România

 • Orar:

  09 – 17

28.Instalator Brasov

Instalator Brasov
 • Evaluare:

  5,0/5 (4 Review by google)

 • Adresă:

  Bulevardul Alexandru Vlahuță 53, Brașov 500398, România

 • Orar:

  07 – 19

29.Rozantin Instal srl

Rozantin Instal srl
 • Evaluare:

  5,0/5 (5 Review by google)

 • Adresă:

  Str. Lămâiței, Brașov 500371, România

 • Orar:

  Deschis 24 de ore

30.optim instal

optim instal
 • Evaluare:

  5,0/5 (3 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Hărmanului 25, Brașov 500222, România

 • Orar:

  Deschis 24 de ore

31.Ovemat instalatii srl

Ovemat instalatii srl
 • Evaluare:

  5,0/5 (2 Review by google)

 • Adresă:

  incinta Aza Brasov, Strada Metalurgiștilor 5, Brașov 500164, România

 • Orar:

  08 – 17

32.Instalator48 - Detectie pierderi apa

Instalator48 - Detectie pierderi apa
 • Evaluare:

  5,0/5 (2 Review by google)

 • Adresă:

  Str. Lebedei 15, Brașov 500461, România

 • Orar:

  08 – 18

33.Instalator Brasov Urgente

Instalator Brasov Urgente
 • Evaluare:

  1,0/5 (2 Review by google)

 • Adresă:

  Str. Egretei 20, Brașov 500461, România

 • Orar:

  Deschis 24 de ore

34.Service Vaillant Brasov

Service Vaillant Brasov
 • Evaluare:

  2,3/5 (3 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Liviu Cornel Babeș 11, Brașov 500435, România

 • Orar:

  Deschis 24 de ore

Sugestii de postare