Liste 36 florarie din Oradea

Alexandra Dumitrescu

• Actualizat: 2024-07-07

O sinteză din cele mai bune liste despre florarie din Oradea, compilate și cercetate cu atenție pe site-uri web și bloguri de încredere. Include opțiuni deosebite precum Floraria Nina, Floraria Mon Jardin, FLORĂRIA NATALIE NON STOP, Floraria Atelierul Laurei, Florăria Gardenia by Lulu Oradea. Hai să explorăm împreună!

1.Floraria Nina

Floraria Nina
 • Evaluare:

  4,3/5 (145 Review by google)

 • Adresă:

  Bulevardul Decebal 8, Oradea 420120, România

 • Orar:

  08 – 21

2.Floraria Mon Jardin

Floraria Mon Jardin
 • Evaluare:

  4,5/5 (116 Review by google)

 • Adresă:

  Bulevardul Dacia 72, Oradea 410339, România

 • Orar:

  09 – 21

Florăria Mon Jardin vă întâmpină cu cele mai minunate flori și aranjamente din oraș. De la buchete delicate până la aranjamente impresionante, echipa noastră talentată de florari va crea o capodoperă florală perfectă pentru orice ocazie. Fie că doriți să transmiteți dragostea, aprecierea sau condoleanțele, Mon Jardin vă pune la dispoziție florile potrivite pentru a vă exprima sentimentele în mod elocvent.

Experții noștri florali sunt pasionați de arta aranjamentelor florale, transformând fiecare creație într-o operă de artă efemeră. Cu o gamă vastă de flori proaspete și de sezon, Mon Jardin vă oferă posibilitatea de a personaliza aranjamentul floral dorit, în funcție de preferințele și stilul dvs. Vizitați-ne astăzi și descoperiți magia florilor la Florăria Mon Jardin!

Citește mai mult: Liste 32 baruri din Oradea

3.FLORĂRIA NATALIE NON STOP

FLORĂRIA NATALIE NON STOP
 • Evaluare:

  4,4/5 (150 Review by google)

 • Adresă:

  Calea Aradului 29, Oradea 410223, România

4.Floraria Atelierul Laurei

Floraria Atelierul Laurei
 • Evaluare:

  5,0/5 (27 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Gheorghe Doja 2, Oradea 410169, România

 • Orar:

  09 – 17

Florile noastre sunt mai mult decât simple daruri; sunt expresii ale emoțiilor, sentimentelor și bucuriei. De la trandafiri clasici la aranjamente moderne, fiecare buchet este o operă de artă, creată cu grijă și pasiune. Lăsați-vă purtați în universul floral al Atelierului Laurei și descoperiți farmecul florilor noastre unice.

Citește mai mult: Liste 28 restaurante din Oradea

5.Florăria Gardenia by Lulu Oradea

Florăria Gardenia by Lulu Oradea
 • Evaluare:

  5,0/5 (26 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Gheorghe Costaforu 47, Oradea 410474, România

 • Orar:

  09 – 21

Florăria Gardenia by Lulu – un paradis floral în inima Oradei! Lasă-te încântat de aranjamentele florale desăvârșite, realizate cu măiestrie de către un personal dedicat și pasionat de frumos. Fiecare floare proaspătă este aleasă cu grijă, pentru a-ți oferi buchete și aranjamente de o calitate excepțională.

Grădina fermecătoare a Gardenia îți oferă o gamă variată de flori, de la cele mai clasice până la cele mai exotice. Descoperă și colecția unică de flori de săpun, care vor aduce un parfum delicat în orice încăpere. Personalul amabil și profesionist te va ajuta să alegi aranjamentele florale perfecte pentru orice ocazie, oferindu-ți servicii personalizate și atenție la detalii. Vizitează Florăria Gardenia by Lulu și lasă-te fermecat de lumea florală!

6.Antonia Deluxe Flowers

Antonia Deluxe Flowers
 • Evaluare:

  4,6/5 (30 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Primăriei 38, Oradea 410209, România

 • Orar:

  09 – 17

Antonia Deluxe Flowers este un furnizor de top în domeniul florilor, oferind aranjamente florale excepționale care vor depăși cu siguranță așteptările dumneavoastră. Cu o gamă largă de opțiuni, de la buchete clasice până la creații moderne, Antonia Deluxe Flowers are soluția perfectă pentru orice ocazie. Echipa lor de florari experimentați este dedicată creării de aranjamente superbe care vor aduce bucurie și eleganță în orice spațiu.

Fie că doriți să impresionați un persoană dragă, să sărbătoriți un moment special sau pur și simplu să aduceți o notă de culoare în casa dumneavoastră, Antonia Deluxe Flowers vă oferă soluția perfectă. Comandarea este ușoară și convenabilă, iar florile sunt livrate proaspete și în stare impecabilă. Lăsați-vă captivat de arta florală a Antoniei Deluxe Flowers și experimentați calitatea și excelența care fac din acest furnizor o alegere de top pentru iubitorii de flori.

Citește mai mult: Liste 20 cafenele din Oradea

7.Pastel - Atelier Cu Flori

Pastel - Atelier Cu Flori
 • Evaluare:

  4,9/5 (12 Review by google)

 • Adresă:

  Piața Libertății, Oradea, România

Pastel - Atelier Cu Flori este un atelier floral unde pasiunea și atenția la detalii se împletesc armonios, creând aranjamente florale de excepție. Fiecare eveniment este tratat cu implicare, iar rezultatele sunt opere de artă efemere, care transformă orice ocazie într-o amintire de neuitat.

Pentru nunta ta, Pastel îți oferă pachetul complet de decor floral, gândit și realizat cu minuțiozitate, pentru a reflecta personalitatea și stilul tău. De la buchetul miresei până la aranjamentele pentru mese și ceremonia religioasă, fiecare element este conceput pentru a crea o atmosferă magică și a-ți transforma ziua cea mare într-o experiență de neuitat.

8.Florăria Be Happy

Florăria Be Happy
 • Evaluare:

  4,3/5 (12 Review by google)

 • Adresă:

  Bulevardul Ștefan cel Mare 90, Oradea 410438, România

 • Orar:

  07 – 19

Descoperă magia florilor la Florăria Be Happy, locul unde visele florale devin realitate! Cu o selecție bogată de flori proaspete și aranjamente spectaculoase, Florăria Be Happy te întâmpină cu un zâmbet cald și cu servicii impecabile.

Lasă-te cucerit de parfumul îmbietor al florilor și de frumusețea lor uluitoare. Fie că dorești un buchet elegant pentru o ocazie specială sau un cadou memorabil pentru persoana iubită, echipa noastră de florari pricepuți va crea un aranjament personalizat care va depăși așteptările tale. Vizitează-ne astăzi și lasă-te purtat în lumea încântătoare a florilor, unde fiecare petală spune o poveste unică și specială.

9.Florăria Magnolia (Str. Zorelelor)

Florăria Magnolia (Str. Zorelelor)
 • Evaluare:

  4,4/5 (91 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Zorelelor 7, Oradea 410583, România

 • Orar:

  08 – 21

Florăria Magnolia, situată pe Strada Zorelelor, este o adevărată oază de frumusețe florală. Cu o echipă dedicată și pasionată, florăria asigură livrări rapide în orice colț al lumii, în doar 24 de ore.

Indiferent dacă doriți să transmiteți un mesaj special sau să vă decorați propria casă, Florăria Magnolia vă oferă o gamă largă de flori proaspete, aranjamente creative și plante exotice. Personalul amabil și experimentat este întotdeauna dispus să vă ghideze în alegerea perfectă, asigurându-vă că florile dumneavoastră vor aduce bucurie și încântare destinatarului lor.

10.Simfonia - Compoziții florale

Simfonia - Compoziții florale
 • Evaluare:

  5,0/5 (19 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Episcop Roman Ciorogariu 46, Oradea 410009, România

 • Orar:

  09 – 19

Simfonia - Compoziții florale creează adevărate capodopere florale, care vor încânta pe oricine. Fiecare buchet este o operă de artă, conceput cu grijă și atenție la detalii. Fie că este vorba despre o petrecere de burlăcițe sau despre un eveniment special, Simfonia poate crea un aranjament floral care să se potrivească perfect cu ocazia și personalitatea voastră.

Recent, am comandat un buchet pentru o petrecere de burlăcițe și am fost absolut uimită de frumusețea și calitatea acestuia. La un preț accesibil, buchetul era spectaculos, iar mireasa a fost extrem de încântată. Indiferent de ocazie, Simfonia - Compoziții florale va crea un aranjament floral care să vă depășească așteptările, lăsându-vă o amintire de neuitat.

11.Florista

Florista
 • Evaluare:

  4,8/5 (55 Review by google)

 • Adresă:

  Strada General Traian Moșoiu 4, Oradea 410072, România

 • Orar:

  10 – 18

Florista, un nume sinonim cu excelența în floristică, a fost alegerea perfectă pentru nunta mea de vis. Comunicarea a fost impecabilă, iar echipa a înțeles perfect viziunea mea, realizând decorațiuni florale care au transformat fiecare colț al sălii într-o capodoperă.

Buchetul meu de mireasă era o adevărată operă de artă, o combinație încântătoare de culori și texturi care a completat perfect rochia mea. Florile proaspete și parfumate au adăugat un plus de eleganță și farmec întregului eveniment. Recomand cu încredere Florista tuturor celor care doresc să își transforme visele florale în realitate.

12.Magic Flowers

Magic Flowers
 • Evaluare:

  4,9/5 (60 Review by google)

 • Adresă:

  Str. Evreilor Deportați 37, Oradea 410244, România

 • Orar:

  08:30 – 19

Floarea magică a fermecat botezul nostru cu o lumânare de botez de vis. Am oferit detaliile preferințelor noastre, iar echipa talentată a transformat viziunea noastră într-o capodoperă. Când am văzut rezultatul final, ne-a tăiat respirația. Lumânarea era un simbol perfect al sărbătorii sacre a micuțului nostru înger.

Prețurile sunt la înălțime, însă serviciul impecabil compensează pe deplin. Ne dorim totuși ca Floarea magică să ia în considerare oferirea unei variante mai accesibile, precum un buchet al zilei, sau de ce nu, un trandafir și o shaorma. Astfel, mai multe persoane ar putea beneficia de magia florală a acestui atelier minunat.

13.Florăria FloLarys

Florăria FloLarys
 • Evaluare:

  4,7/5 (25 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Corneliu Coposu 5, Oradea 410451, România

14.Florăria Ardevis

Florăria Ardevis
 • Evaluare:

  4,7/5 (40 Review by google)

 • Adresă:

  Parcul Traian, Nbr 31, Oradea 410044, România

 • Orar:

  07 – 19

Grădina de minuni a Florăriei Ardevis este un adevărat spectacol pentru simțuri. Aici, natura se îmbină armonios cu arta creației, oferind un regal vizual și gustativ. Fiecare buchet este o capodoperă, un tablou pictat cu flori parfumate, ce încântă ochii și sufletul.

Gustul rafinat al florilor Florăriei Ardevis se îmbină perfect cu prețurile accesibile, făcându-le accesibile tuturor celor care doresc să-și îmbogățească viața cu o notă de eleganță și frumusețe. Fie că este vorba de un eveniment special sau pur și simplu de dorința de a aduce un zâmbet pe buze, florile din Grădina Ardevis vor transforma orice ocazie într-un moment de neuitat.

15.Florăria Magnolia (B-dul Decebal)

Florăria Magnolia (B-dul Decebal)
 • Evaluare:

  4,6/5 (51 Review by google)

 • Adresă:

  Bulevardul Decebal 62, Oradea 410214, România

 • Orar:

  08 – 21

16.Floraria Andoria

Floraria Andoria
 • Evaluare:

  4,6/5 (25 Review by google)

 • Adresă:

  Str. Nufărului 66, Oradea 124568, România

 • Orar:

  09 – 20

17.Floraria Je t’aime

Floraria Je t’aime
 • Evaluare:

  4,7/5 (12 Review by google)

 • Adresă:

  Piața Unirii 5, Oradea 410100, România

 • Orar:

  08 – 20

18.Florăria Luana Oradea

Florăria Luana Oradea
 • Evaluare:

  4,9/5 (13 Review by google)

 • Adresă:

  Str. Nufărului 3, Oradea 410543, România

 • Orar:

  09 – 20

19.Florãria Bouquet

Florãria Bouquet
 • Evaluare:

  4,8/5 (29 Review by google)

 • Adresă:

  Bulevardul Decebal 88, Oradea 410219, România

 • Orar:

  08 – 20

20.Florăria Queen's Garden

 • Evaluare:

  4,7/5 (43 Review by google)

 • Adresă:

  Bulevardul Dacia 55, Oradea, România

 • Orar:

  10 – 18

21.Carmy Art Florarie Oradea. Aranjamente, Flori, Buchete Flori, Livrare Flori Oradea. Buchete Mireasa, Trandafiri Criogenati

Carmy Art Florarie Oradea. Aranjamente, Flori, Buchete Flori, Livrare Flori Oradea. Buchete Mireasa, Trandafiri Criogenati
 • Evaluare:

  5,0/5 (10 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Lăpușului 44, Oradea 410264, România

 • Orar:

  09 – 17

22.Florăria Adalyn 24/7

Florăria Adalyn 24/7
 • Evaluare:

  5,0/5 (7 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Olimpiadei 58, Oradea 410151, România

 • Orar:

  Deschis 24 de ore

23.Thea Decor

Thea Decor
 • Evaluare:

  5,0/5 (8 Review by google)

 • Adresă:

  Str. Nufărului 16, Oradea, România

 • Orar:

  09 – 18

24.Floraria ORHIDEEA NATALIA

Floraria ORHIDEEA NATALIA
 • Evaluare:

  5,0/5 (7 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Tarcăului 1, Oradea 410004, România

 • Orar:

  09 – 18

25.Il Piccolo Fiore

Il Piccolo Fiore
 • Evaluare:

  4,6/5 (9 Review by google)

 • Adresă:

  Decebal 10, bloc Pb 98, Oradea 410197, România

 • Orar:

  08 – 21

26.Floraria Delux Oradea

Floraria Delux Oradea
 • Evaluare:

  5,0/5 (9 Review by google)

 • Adresă:

  Digi, Bulevardul Dacia 27 AN 59, la parterul blocului pe partea cu strada, langa, Oradea 410346, România

 • Orar:

  09 – 21

27.Floraria Muntean

 • Evaluare:

  4,7/5 (7 Review by google)

 • Adresă:

  Str. Nufărului 60, Oradea 410597, România

 • Orar:

  09 – 17

28.Flora Mia Oradea

Flora Mia Oradea
 • Evaluare:

  5,0/5 (2 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Ștefan Octavian Iosif 7, Oradea 410230, România

 • Orar:

  10 – 21

29.Florăria Gloxinia

Florăria Gloxinia
 • Evaluare:

  5,0/5 (6 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Seleușului 60, Oradea, România

 • Orar:

  08 – 20

30.Flor Delis

Flor Delis
 • Evaluare:

  5,0/5 (3 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Corneliu Coposu 29A, Oradea 410445, România

31.Floraria Mon Jardin

Floraria Mon Jardin
 • Evaluare:

  4,2/5 (5 Review by google)

 • Adresă:

  Str. Nufărului 81, Oradea, România

32.Kingdom of Roses

Kingdom of Roses
 • Evaluare:

  5,0/5 (6 Review by google)

 • Adresă:

  Bulevardul Dacia, Oradea 410000, România

33.Florăria Ioşia

Florăria Ioşia
 • Evaluare:

  4,8/5 (6 Review by google)

 • Adresă:

  Lângă Bănuțel, Calea Alexandru Cazaban, Oradea 410282, România

 • Orar:

  08 – 20

34.FlorARIA Design

FlorARIA Design
 • Evaluare:

  5,0/5 (1 Review by google)

 • Adresă:

  Str. Spartacus 1, Oradea 410466, România

 • Orar:

  08 – 20

35.Forget Me Not - Flower Box

Forget Me Not - Flower Box
 • Evaluare:

  5,0/5 (1 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Primăriei 47, Oradea 410209, România

 • Orar:

  10 – 18

36.Florăria Andoria

Florăria Andoria
 • Evaluare:

  4,8/5 (4 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Transilvaniei, Oradea, România

 • Orar:

  08 – 20

Sugestii de postare