Liste 38 servicii de transport din Brașov

Maria Popescu

• Actualizat: 2024-07-04

O sinteză din cele mai bune liste despre servicii de transport din Brașov, compilate și cercetate cu atenție pe site-uri web și bloguri de încredere. Include opțiuni deosebite precum Livada Poștei, Transfer Low Cost, JETCAB Transfer Aeroport, M&M Express, Direct Aeroport. Hai să explorăm împreună!

1.Livada Poștei

Livada Poștei
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Bulevardul Eroilor 31, Brașov 500036, România

Livada Poștei, o veritabilă poartă de intrare în inima Brașovului, este un loc vibrant, unde energia orașului pulsează intens. De aici, puteți porni într-o călătorie de explorare a minunățiilor Brașovului, urcând în autobuze care vă vor purta prin fiecare colțișor al acestui oraș fermecător.

În Livada Poștei, istoria se îmbină armonios cu modernitatea. Clădirea veche a Poștei, o bijuterie arhitecturală, veghează asupra zonei, în timp ce verdeața abundentă creează o oază de liniște în mijlocul agitației urbane. Fii parte din povestea Brașovului, începând călătoria ta din Livada Poștei, locul unde timpul pare să stea în loc și unde fiecare moment este o invitație la descoperire.

2.Transfer Low Cost

Călătorește ieftin și confortabil cu Transfer Low Cost!

Transfer Low Cost
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Str. Tudor Arghezi 16, Brașov 500179, România

 • Avantaje:

  Tarife ieftine, călătorii regulate, rute diverse

 • Dezavantaje:

  Confort redus, întârzieri frecvente, spațiu limitat

 • Calitate:

  Servicii de transport la prețuri avantajoase

 • Personal:

  - Personal amabil - Îngrijitor - Disponibil 24/7 - Prietenos - Eficient

 • Servicii:

  - Transport persoane - Curse regulate - Rezervare online - Tarife promoționale - Asistență clienți

Citește mai mult: Liste 27 cafenele din Brașov

3.JETCAB Transfer Aeroport

JETCAB Transfer Aeroport
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Strada 13 Decembrie 94, Brașov 500164, România

Experimentează o călătorie de lux cu JETCAB, liderul în transferuri aeroportuare. Bucură-te de o mașină modernă, curată și confortabilă, condusă de șoferi profesioniști și amabili. Hidratează-te cu apa gratuită și bucură-te de o călătorie sigură și rapidă către destinația ta. De la momentul în care te urci în mașină până la momentul în care ajungi la destinație, echipa JETCAB se asigură că ai parte de o experiență perfectă.

4.M&M Express

Gusturi delicioase, momente memorabile.

M&M Express
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Strada Iuliu Maniu 37, Brașov 500091, România

 • Avantaje:

  Locație centrală, prețuri accesibile, personal amabil

 • Dezavantaje:

  Parcare dificilă, aglomerat în weekend, meniu limitat

 • Calitate:

  Servicii de calitate medie, la prețuri accesibile.

 • Personal:

  - Personal prietenos - Servire rapidă - Cunoștințe bune ale meniului - Aspect îngrijit - Vorbitori de limbă engleză

 • Servicii:

  - Wi-Fi gratuit - Rezervări online - Livrare la domiciliu - Terasă - Plată cu cardul

Călătorește cu M&M Express și bucură-te de o experiență de transfer premium! Din momentul în care aterizezi pe aeroportul din Brașov, șoferii noștri experimentați, ca domnul Bogdan, te vor întâmpina cu căldură și te vor conduce cu grijă până la destinația ta. Conducerea impecabilă și atenția față de pasageri îți vor asigura o călătorie plăcută și în siguranță.

Echipa noastră dedicată, inclusiv domnul Dan, un adevărat profesionist, și dispecerii noștri amabili, sunt întotdeauna disponibili pentru a răspunde nevoilor tale. Mijloacele noastre de transport sunt impecabile și confortabile, iar angajamentul nostru față de satisfacția clienților este de neegalat. Alege M&M Express pentru un transfer de la aeroport la Brașov fără griji și bucură-te de o călătorie memorabilă de la început până la sfârșit!

Citește mai mult: Liste 23 baruri din Brașov

5.Direct Aeroport

Direct Aeroport
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Șoseaua Cristianului 11, Brașov 507055, România

Pentru cei care își doresc o experiență de transport aerian memorabilă, Direct Aeroport se remarcă prin serviciile sale de excepție. Echipa noastră de șoferi selectați atent, grație unor teste psihologice riguroase, vă garantează un transport sigur și confortabil. De la momentul în care pășiți în vehiculele noastre moderne, sunteți întâmpinați cu amabilitate și profesionalism, transformând călătoria într-o experiență plăcută.

Experiența recentă a unui client de-al nostru, care a revenit din Aeroportul Otopeni pe 11.10.2023, la ora 21:00, stă mărturie pentru calitatea serviciilor Direct Aeroport. Domnul Ciprian, șoferul desemnat, a asigurat o călătorie lipsită de griji, caracterizată prin siguranță și amabilitate. Recomandăm cu încredere Direct Aeroport pentru o experiență de transport aerian de nota zece.

6.Taxi Brasov

Taxi Brasov
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Bulevardul 15 Noiembrie 50A, Brașov 500096, România

 • Orar:

  19 – 04:30

Taxi Brașov, cu un rating de 5 stele pentru disponibilitate, oferă o experiență de transport sigură și fiabilă. Cu o flotă de mașini moderne și șoferi profesioniști, Taxi Brașov este alegerea ideală pentru călătorii confortabile în oraș. Indiferent dacă aveți nevoie de un transport rapid spre aeroport sau de o călătorie relaxată prin străzile fermecătoare ale Brașovului, Taxi Brașov vă acoperă.

Tarife competitive și servicii de înaltă calitate fac din Taxi Brașov alegerea perfectă pentru nevoile dumneavoastră de transport. Cu o echipă dedicată care vă oferă asistență 24/7, puteți fi siguri că veți ajunge la destinație fără stres și în timp util. Așadar, data viitoare când căutați un serviciu de taxi de încredere și fiabil în Brașov, alegeți Taxi Brașov și bucurați-vă de o călătorie confortabilă și sigură.

Citește mai mult: Liste 35 restaurante din Brașov

7.CFR SCRL Brașov SA

CFR SCRL Brașov SA
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Fundătura Hărmanului Nr. 2, Brașov 500240, România

 • Orar:

  07 – 15

CFR SCRL Brașov SA Depou de revizii si reparatii de locomotive este o companie de renume în domeniul feroviar. Cu o istorie bogată de peste 100 de ani, depoul a devenit un simbol al orașului Brașov. Aici, locomotivele sunt reparate și întreținute la cele mai înalte standarde, asigurând siguranța și confortul călătorilor.

Experiența și profesionalismul angajaților depoului sunt recunoscute la nivel național. Echipa de specialiști se dedică în permanență inovării și dezvoltării, pentru a oferi servicii de cea mai bună calitate. Depoul CFR SCRL Brașov SA este un exemplu de excelență în domeniul feroviar, contribuind la eficientizarea transportului și la dezvoltarea economică a regiunii.

8.Sanitas

Sanitas
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Strada Iuliu Maniu, Brașov, România

Dăruiește-ți căminul cu un strop de lumină și căldură alături de Sanitas! Descoperă o gamă variată de becuri și lămpi de agățat, proiectate să transforme orice încăpere într-un spațiu primitor. Calitatea excepțională a produselor noastre îți va garanta ani de utilizare fără griji, iar designul elegant va completa perfect orice decor.

Lasă lumina să pătrundă în viața ta cu produsele Sanitas! Fie că dorești să creezi o atmosferă intimă sau să luminezi cu strălucire spații mai ample, colecția noastră cuprinzătoare de produse de iluminat are ceva pentru fiecare nevoie. Bucură-te de economii de energie considerabile fără a sacrifica calitatea luminii și profită de prețuri accesibile care te vor face să te îndrăgostești pe loc de Sanitas.

9.SC ITC LOGISTIC ROMANIA SRL

SC ITC LOGISTIC ROMANIA SRL
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Strada Bucegi nr. 3A (Incinta Parc Logistic VGP, Brașov 500053, România

SC ITC LOGISTIC ROMANIA SRL se bucură de o infrastructură modernă, cu două depozite spațioase. Depozitul principal găzduiește întreaga gamă de produse, în timp ce cel de-al doilea este dedicat exclusiv brandului Miele. Ambele depozite sunt echipate cu tehnologie de ultimă generație, asigurând o manipulare eficientă a mărfurilor.

Personalul experimentat al SC ITC LOGISTIC ROMANIA SRL garantează o descărcare rapidă și fără probleme. Echipele noastre sunt dedicate să ofere un serviciu impecabil, minimizând timpul de așteptare și maximizând eficiența operațiunilor. Fie că este vorba de volume mari sau de comenzi individuale, puteți conta pe noi pentru o manipulare rapidă și sigură a mărfurilor dumneavoastră.

10.C&C Relocation/ Mutari Brasov

C&C Relocation/ Mutari Brasov
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Strada Cărămidăriei 4, Brașov 500471, România

 • Orar:

  09 – 18

**Paragraf 1:** C&C Relocation/Mutări Brașov oferă o soluție completă pentru orice mutare, oferind asistență de încredere și profesională. Cu experți în domeniul serviciilor de mutări și o echipă dedicată, C&C Relocation se va ocupa de toate detaliile mutării tale, de la ambalare și despachetare până la încărcare, transport și descărcare.

**Paragraf 2:** Fie că te muți doar strada sau în alt oraș, C&C Relocation/Mutări Brașov îți asigură o experiență fără stres. Cu o atenție sporită la detalii și o abordare grijulie, echipa lor va gestiona cu atenție bunurile tale, garantând că procesul de mutare se desfășoară fără probleme și fără surprize neplăcute. Deci, dacă ești în căutarea unei companii de mutări pe care te poți baza, alege C&C Relocation/Mutări Brașov și bucură-te de o mutare ușoară și fără griji!

11.SCV PRO LOGISTIC

SCV PRO LOGISTIC
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Bulevardul Alexandru Vlahuță nr 3, Brașov 500427, România

 • Orar:

  08 – 19

Te gândești la o mutare? Atunci SCV PRO LOGISTIC este soluția perfectă pentru tine! Cu o echipă de profesioniști dedicați și o abordare flexibilă, ei îți vor prelua tot stresul din acest proces. Comunicarea excelentă și livrarea punctuală îți vor aduce liniștea sufletească, în timp ce lucrurile tale vor ajunge intacte la destinație, iar mobila va fi reasamblată cu grijă.

Nu te mai chinui cu o mutare stresantă. Alege SCV PRO LOGISTIC și bucură-te de o experiență fără griji. Echipa lor prietenoasă și serviabilă va avea grijă de toate detaliile, astfel încât tu să te poți concentra pe lucrurile importante. Cu SCV PRO LOGISTIC, mutarea ta va fi ușoară, rapidă și sigură. Așa că nu mai sta pe gânduri și contactează-i astăzi!

12.Transfer Castel Bus Station

Transfer Castel Bus Station
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Strada Lungă Nr.1, Brașov 500035, România

Transfer Castelul Bran Dacă sunteți în căutarea unui transfer de vis la castelul lui Dracula, acesta este ideal. Veți vizita două castele impresionante și o biserică fortificată, care este punctul culminant al traseului.

Cumpărați-vă biletul cu o seară înainte de la Muzeul Frânghiei pentru doar 120 de lei (25 €) și pregătiți-vă pentru o preluare de neuitat în dimineața următoare, la ora 9, din zona de autobuz de la începutul orașului vechi. Veți avea parte de o experiență intimă, cu doar trei persoane în turul vostru, asigurându-vă o aventură de neuitat în inima Transilvaniei.

13.Hidro A

Hidro A
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Bulevardul 15 Noiembrie, Brașov, România

14.TRACTARI AUTO NON-STOP

TRACTARI AUTO NON-STOP
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Calea Făgărașului 59, Brașov 500053, România

 • Orar:

  Deschis 24 de ore

15.Transfer Aeroport Brasov | A.M.D Private Transport |

Transfer Aeroport Brasov | A.M.D Private Transport |
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Bulevardul Griviței 47, Brașov 500177, România

16.Transport mobila in Brașov dar si in alte orase. Preturi mici. Sunati- ne apasand tasta de apel

Transport mobila in Brașov dar si in alte orase. Preturi mici. Sunati- ne apasand tasta de apel
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Strada 8 Martie, Brașov 500152, România

 • Orar:

  Deschis 24 de ore

17.STANDARD TRANSPORT SYSTEMS

STANDARD TRANSPORT SYSTEMS
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Strada Avram Iancu 56, Brașov 500075, România

18.Liniile Continentale de Transport

Liniile Continentale de Transport
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Strada Ecologiștilor 21, Brașov 505600, România

 • Orar:

  08 – 17

19.Transport Marfa Brasov

Transport Marfa Brasov
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Bulevardul Saturn Nr. 50, Brașov, România

20.Transport Mobila Brasov

Transport Mobila Brasov
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Bl.6, Ap.12 sc.A, Bulevardul Saturn Nr. 50, Brașov 500342, România

21.Renault Sicaro Brașov

Renault Sicaro Brașov, partenerul tău de încredere pentru îngrijirea autovehiculului tău

 • Evaluare:
 • Adresă:

  Strada Hărmanului, Brașov 500250, România

 • Orar:

  08:30 – 17

 • Avantaje:

  Personal calificat, prețuri accesibile, gamă variată de servicii

 • Dezavantaje:

  Timp de așteptare mare, lipsa pieselor de schimb, comunicare deficitară

 • Calitate:

  Servicii auto de calitate superioară la prețuri competitive

 • Personal:

  - Consilieri de service prietenoși și serviabili - Mecanici cu experiență și calificați - Personal de birou eficient și amabil - Manager de service competent și implicat - Echipa unită și orientată spre client

 • Servicii:

  - Reparații și întreținere auto - Vânzare de piese de schimb originale - Asistență rutieră - ITP - Servicii de detailing

22.Taxi

 • Evaluare:
 • Adresă:

  Brașov, România

23.Transport basculabil Brașov 3.5 - 12 T

Transport basculabil Brașov 3.5 - 12 T
 • Evaluare:
 • Orar:

  Deschis 24 de ore

24.Tod Taxi

 • Evaluare:
 • Adresă:

  Strada Apollo Nr.5B, Brașov, România

25.Autogara 2 Transbus Codreanu

Autogara 2 Transbus Codreanu
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Strada Avram Iancu nr. 114, Brașov 500068, România

26.Autogara Transbus Codreanu

Autogara Transbus Codreanu
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Bulevardul Gării 1A, Brașov 500148, România

27.MARIUS TOUR SRL - MicroBus transportation

MARIUS TOUR SRL - MicroBus transportation
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Brașov, România

28.Autogară Internațională Brașov

 • Evaluare:
 • Adresă:

  Fundătura Hărmanului Nr.12, Brașov, România

29.ALISEB TOURS BRASOV & ROMFOUR-TUR

 • Evaluare:
 • Adresă:

  Calea Făgărașului 29, Brașov 500053, România

 • Orar:

  08:30 – 00

30.FLIXBUS

FLIXBUS
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Șoseaua Cristianului, Brașov 500053, România

31.Martax

Martax
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Str. Rosiorilor nr., Strada Roșiorilor 18, Brașov 500102, România

32.Super Univers Trans

Super Univers Trans
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Strada Pictor Ion Andreescu 10, Brașov 500051, România

 • Orar:

  Deschis 24 de ore

33.RATBV S.A.

RATBV S.A.
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Strada Hărmanului 49, Brașov 500222, România

 • Orar:

  07 – 16

34.busrentalsbrasov

busrentalsbrasov
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Strada Clăbucet 5, Brașov 500112, România

 • Orar:

  09 – 20

35.KinderTaxi

KinderTaxi
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Strada Bisericii Române 108, Brașov 500068, România

36.Barsov

Barsov
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Brașov, România

37.Transfer aeroport, uber

Transfer aeroport, uber
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Strada Avram Iancu 54A, Brașov 500035, România

38.Autogara Transfer Aeroport Otopeni

Autogara Transfer Aeroport Otopeni
 • Evaluare:
 • Adresă:

  Brașov, România

Sugestii de postare