Liste 28 veterinari din Timișoara

Alexandra Dumitrescu

• Actualizat: 2024-06-14

O sinteză din cele mai bune liste despre veterinari din Timișoara, compilate și cercetate cu atenție pe site-uri web și bloguri de încredere. Include opțiuni deosebite precum Sal-Vet, Hanna Vet, Cabinet Veterinar Dr Thomas Keller, Vivavet, Clinica Veterinară Dr. Sârbu Mihai. Hai să explorăm împreună!

1.Sal-Vet

Oaza ta de liniște în inima orașului

Sal-Vet
 • Evaluare:

  4,7/5 (1068 Review by google)

 • Adresă:

  Intrarea Zânelor 3A, Timișoara 300678, România

 • Orar:

  10 – 13

 • Avantaje:

  Locație centrală, prețuri accesibile, apartamente spațioase

 • Dezavantaje:

  Zgomot din stradă, lipsa parcării, lipsa aerului condiționat

 • Calitate:

  Apartamente curate și confortabile, cu dotări moderne

 • Personal:

  - Recepționeri prietenoși și serviabili - Personal de curățenie eficient - Personal de întreținere prompt - Echipa de management profesionistă - Paznici atenți

 • Servicii:

  - WiFi gratuit - Recepție 24/7 - Serviciu de curățenie zilnic - Schimbarea lenjeriei la 3 zile - Serviciu de spălătorie

Sal-Vet Medicul este clinica excelentă care îți oferă îngrijiri medicale excepționale pentru prietenii tăi cu blană sau cu solzi. Cu o echipă de medici veterinari experimentați și atenți și dotări de ultimă generație, Sal-Vet Medicul garantează diagnostic precis și tratamente eficiente.

Personalul amabil și răbdător te va ghida prin fiecare pas al procesului medical, oferindu-ți explicații detaliate și opțiuni personalizate de tratament. Sala de așteptare primitoare, toaleta curată și parcarea spațioasă asigură confortul și comoditatea ta în timpul vizitei. Sal-Vet Medicul este alegerea ideală pentru sănătatea și bunăstarea animalelor tale de companie.

2.Hanna Vet

Hanna Vet
 • Evaluare:

  4,7/5 (120 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Mareşal Alexandru Averescu 86, Timișoara 300425, România

 • Orar:

  10 – 14

Clinica veterinară Hanna Vet este locul unde blănosul tău prieten va primi îngrijirea medicală de cea mai înaltă calitate, oferită de o echipă de medici veterinari dedicați și experimentați. Doamna doctor este un adevărat profesionist, mereu gata să ofere sfaturi și sugestii valoroase, fie la cabinet, fie telefonic.

Fie că este vorba de o consultație de rutină, o intervenție chirurgicală complexă sau o urgență medicală, la Hanna Vet vei găsi servicii veterinare complete, la prețuri corecte și accesibile. Recomand cu încredere această clinică veterinară tuturor iubitorilor de animale care caută îngrijire medicală de excepție pentru prietenii lor patrupezi.

Citește mai mult: Liste 25 restaurante din Timișoara

3.Cabinet Veterinar Dr Thomas Keller

Cabinet Veterinar Dr Thomas Keller
 • Evaluare:

  4,9/5 (343 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Musicescu Gavril 216, Timișoara 300732, România

 • Orar:

  10 – 18

Cabinet Veterinar Dr. Thomas Keller oferă servicii veterinare de excepție, cu o abordare empatică și o înțelegere profundă a nevoilor animalelor. Echipa noastră de veterinari dedicați își dedică întregul efort pentru a asigura bunăstarea și sănătatea prietenilor noștri blănoși.

Fie că este vorba de o consultație de rutină, urgențe medicale sau intervenții chirurgicale complexe, la Cabinetul Veterinar Dr. Thomas Keller primiți cea mai bună îngrijire veterinară. Suntem echipați cu tehnologie de ultimă generație și folosim protocoale medicale avansate pentru a oferi cele mai eficiente tratamente. Misiunea noastră este să oferim un mediu confortabil și sigur pentru animalele dumneavoastră, în timp ce le oferim îngrijirea și atenția de care au nevoie pentru a trăi o viață lungă și sănătoasă.

4.Vivavet

Slogan despre punctul special: Îngrijire veterinară completă pentru prietenul tău blănos

Vivavet
 • Evaluare:

  4,6/5 (403 Review by google)

 • Adresă:

  Calea Șagului 94, Timișoara 300516, România

 • Orar:

  09 – 19

 • Avantaje:

  Personal amabil, prețuri accesibile, program prelungit

 • Dezavantaje:

  Timp de așteptare mare, lipsă de parcare, spațiu mic

 • Calitate:

  Servicii veterinare de calitate la prețuri accesibile

 • Personal:

  - Recepționer - Medic veterinar - Asistent veterinar - Groomer - Farmacist veterinar

 • Servicii:

  - Consultații - Vaccinări - Tratamente - Chirurgie - Radiologie

În căutarea unui mântuitor într-o sâmbătă după-amiază, am descoperit Vivavet, un refugiu pentru micul meu prieten suferind. Cu înțelegere și compasiune, personalul ne-a primit și ne-a oferit ajutorul nesperat. Domnul doctor Paul Toma, un adevărat înger în halat alb, a pus suflet în fiecare gest, dând speranță și alinare micuțului meu companion.

Cu o grijă desăvârșită, motănelul a fost examinat și pregătit pentru operație. Costurile decente au fost o binecuvântare, permițându-mi să-i ofer celui mai bun prieten ajutorul de care avea nevoie. Evitând suferința inutilă, recomand cu căldură Vivavet pentru oricine caută o îngrijire excepțională pentru animalele lor de companie. Într-o lume în care animalele sunt adesea trecute cu vederea, Vivavet strălucește ca un far de speranță, oferind alinare și vindecare sufletelor necuvântătoare care merită o a doua șansă la viață.

Citește mai mult: Liste 29 cafenele din Timișoara

5.Clinica Veterinară Dr. Sârbu Mihai

Clinica Veterinară Dr. Sârbu Mihai
 • Evaluare:

  4,8/5 (323 Review by google)

 • Adresă:

  Bulevardul Liviu Rebreanu 127, Timișoara 300748, România

 • Orar:

  15 – 20

Clinica Veterinară Dr. Sârbu Mihai este un loc excepțional unde animalele de companie primesc îngrijiri medicale de cea mai înaltă calitate. Doctorul Mihai Sârbu este un profesionist dedicat, pasionat și atent, care asigură un tratament personalizat pentru fiecare pacient. Cu o vastă experiență în domeniu, dr. Sârbu oferă consultanță expertă, diagnostic precis și tratamente eficiente, mereu cu bunătatea și compasiunea care îl caracterizează.

Atmosfera primitoare și grijulie din clinică creează un mediu confortabil atât pentru animale, cât și pentru stăpânii lor. Spațiul de așteptare este amenajat cu grijă, iar personalul amabil vă întâmpină cu zâmbetul pe buze. Clinica dispune de echipamente moderne și o gamă completă de servicii medicale veterinare, inclusiv consultații, vaccinări, intervenții chirurgicale, analize de laborator și îngrijire dentară. Cu Dr. Sârbu Mihai alături, puteți fi siguri că animalul dvs. de companie va primi cele mai bune îngrijiri și va beneficia de o viață lungă și sănătoasă.

6.VETERINARIA

Îngrijire medicală excepțională pentru animalele tale de companie

VETERINARIA
 • Evaluare:

  4,3/5 (196 Review by google)

 • Adresă:

  Bulevardul Constantin Brâncoveanu 125 a, Timișoara 300502, România

 • Orar:

  10 – 19

 • Avantaje:

  Personal calificat, servicii de calitate, aparatură modernă

 • Dezavantaje:

  Timp de așteptare îndelungat, prețuri mari, locație aglomerată

 • Calitate:

  Calitate excelentă a serviciilor oferite

 • Personal:

  Întotdeauna atent la curățenia și igiena, Atent la nevoile clienților și gata să ajute, Personal amabil și receptiv, Cu un personal calificat și experimentat, Personal profesionist și dedicat

 • Servicii:

  Chirurgie veterinară de specialitate, Gamă largă de servicii oferite, Produse și accesorii veterinare de calitate, Servicii de urgență disponibile, Servicii de diagnostic avansate

Experiența extraordinară oferită de Veterină nu are egal. De la primul moment în care am pășit în cabinetul lor primitor, am fost întâmpinată cu amabilitate și căldură. Echipa de medici veterinari profesioniști și compasivi a avut o răbdare incredibilă, oferindu-mi cu generozitate sfaturi prețioase și liniștea de care aveam nevoie pentru a-mi îngriji animalul de companie. Au dovedit că nu le pasă doar de sănătatea animalelor, ci și de starea de bine a proprietarilor.

Într-o zi neagră, l-am găsit pe Rex pe stradă, rănit și suferind. Am vizitat două cabinete medicale înainte, dar abia la Veterină am găsit compasiunea și expertiza de care aveam nevoie. Au tratat rănile lui infectate cu grijă și l-au ajutat să-și revină la picioare. Datorită dedicării lor, Rex trăiește astăzi o viață lungă și fericită. Veterină a salvat nu doar viața lui Rex, ci și pe a mea, redându-mi speranța și convingându-mă că există oameni care se îngrijesc cu adevărat de animalele noastre prețioase.

Citește mai mult: Liste 25 baruri din Timișoara

7.DODO VET

DODO VET
 • Evaluare:

  4,7/5 (120 Review by google)

 • Adresă:

  7, Ion Pop Reteganul, ap. 2A, Timișoara 300398, România

 • Orar:

  10 – 18

DODO VET: Pisica fericită, stăpânul mulțumit! Motanul meu a fost dus la sterilizare, iar domnul doctor m-a asigurat că "cum îl lași, așa îl iei", adică în cea mai bună stare. Și așa a și fost! Parcă nici nu fusese operat! Îi mulțumesc din suflet domnului doctor!

Personalul este bine pregătit și interesat, iar în caz de urgențe poți contacta clinica și în afara orelor de program. Aplicația este foarte utilă, deoarece te anunță prin SMS/email când trebuie făcute deparazitările/vaccinurile. Prețurile sunt accesibile, atât pentru tratamente, cât și pentru hrana animalelor. Recomand cu încredere DODO VET!

8.Fauna Top Vet

Fauna Top Vet
 • Evaluare:

  4,9/5 (282 Review by google)

 • Adresă:

  Cabinet Veterinar, Calea Dorobanților 26, Timișoara 300298, România

 • Orar:

  09 – 18

Fauna Top Vet: Alegerea perfectă pentru îngrijirea patrupezilor tăi!

La Fauna Top Vet, pasiunea pentru animale ne ghidează în fiecare acțiune. Oferim servicii veterinare complete, acordând o atenție deosebită bunăstării și sănătății companionilor tăi blănoși. Echipa noastră calificată de medici veterinari și personal auxiliar abordează fiecare caz cu profesionalism și empatie, asigurându-se că micii tăi prieteni primesc îngrijirea de cea mai bună calitate. Dedicarea noastră necondiționată și compasiunea pentru animale se reflectă în rezultatele excepționale pe care le oferim. Vino alături de noi și oferă prietenului tău necuvântător cele mai bune îngrijiri veterinare la Fauna Top Vet!

9.Cabinet veterinar ColorVet

Cabinet veterinar ColorVet
 • Evaluare:

  4,8/5 (165 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Miron Costin 4, Timișoara 300174, România

 • Orar:

  10 – 18

Îți aduci pisica la cabinetul nostru veterinar ColorVet pentru o castrare, dar nu știai că nu este permisă după vaccinare. Această eroare a dus la febră ridicată, dificultăți de respirație și depresie prelungită pentru micul tău prieten. Suntem profund dezamăgiți că experiența ta a fost nesatisfăcătoare.

Înțelegem că sănătatea și bunăstarea pisicii tale sunt primordiale, motiv pentru care luăm toate măsurile de precauție necesare înainte de orice procedură. În cazul castrării, vaccinarea trebuie efectuată cu cel puțin o săptămână înainte pentru a evita complicații. Prin urmare, te încurajăm să discuți toate îngrijirile și preocupările cu echipa noastră veterinară experimentată. Suntem aici pentru a asigura sănătatea și fericirea pisicii tale în fiecare etapă a vieții.

10.Cabinet Veterinar Help Vet+

Cabinet Veterinar Help Vet+
 • Evaluare:

  4,8/5 (168 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Simion Bărnuțiu 36, Timișoara 300133, România

 • Orar:

  12 – 18

Cabinetul Veterinar Help Vet+ își distinge prin personalul său excepțional, cu o dăruire de neîntrecut față de "pacienții" săi. Dacă personalul medical din sistemul public de sănătate ar manifesta măcar jumătate din dedicarea acestor veterinari, am avea un sistem de sănătate de zeci de ori mai performant.

La Help Vet+, grija și dedicația pentru animalele de companie sunt fără margini. În acest cabinet, empatia și pasiunea sunt omniprezente. Veterinari lucrează cu răbdare, fără grabă, fără a fi animați de dorința de a genera profituri. Ei își dedică timpul și cunoștințele pentru a oferi cea mai bună îngrijire prietenilor noștri necuvântători, demonstrând că adevărata lor vocație este de a le reda sănătatea și fericirea.

11.CANIFEL VET S.R.L.

Pentru sănătatea și fericirea prietenilor tăi blănoși

CANIFEL VET S.R.L.
 • Evaluare:

  4,7/5 (255 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Feldioara 14, Timișoara 300206, România

 • Orar:

  09 – 19

 • Avantaje:

  Servicii veterinare de calitate, personal amabil și disponibil, prețuri accesibile

 • Dezavantaje:

  Timp de așteptare uneori îndelungat, lipsa parcării, programul limitat în weekend

 • Calitate:

  Servicii veterinare de înaltă calitate, cu echipamente moderne și personal calificat

 • Personal:

  * Receptivi * Profesioniști * Amabili * Calificați * Disponibili

 • Servicii:

  * Consultații * Vaccinări * Tratamente * Chirurgie * Radiologie

Recomand cu drag CANIFEL VET! Am ajuns fără programare cu doi „pacienți”, un cățel și o pisică, dar am fost primiți imediat. Blănoșii mei au fost tratați cu grijă și răbdare, iar domnul doctor le-a acordat toată atenția. Variantele de tratament mi-au fost prezentate în detaliu, inclusiv prețul, așa că am putut alege cea mai potrivită soluție.

Mulțumesc echipei CANIFEL VET pentru profesionalism și implicare. Sunteți o clinică veterinară de încredere, unde animalele noastre de companie primesc îngrijirea de care au nevoie! Vă recomand cu toată încrederea serviciile lor excepționale.

12.DuoVet

DuoVet - Îngrijire veterinară completă și iubire necondiționată pentru animalele tale de companie

DuoVet
 • Evaluare:

  4,7/5 (483 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Surorile Martir Caceu 17, Timișoara 300585, România

 • Orar:

  09 – 17

 • Avantaje:

  Personal amabil și dedicat, atmosferă relaxantă, prețuri accesibile

 • Dezavantaje:

  Timp mare de așteptare, lipsa parcării, locație aglomerată

 • Calitate:

  Servicii veterinare de înaltă calitate, oferite cu grijă și profesionalism

 • Personal:

  - Medici veterinari calificați și experimentați - Asistente medicale amabile și disponibile - Recepționeri politicoși și eficienți - Personal de curățenie discret și harnic - Manager profesionist și deschis la feedback

 • Servicii:

  - Consultații veterinare - Vaccinări și deparazitări - Chirurgie și anestezie - Radiologie și ecografie - Analize de laborator

13.Cabinet Veterinar Advetstar

Cabinet Veterinar Advetstar
 • Evaluare:

  4,7/5 (149 Review by google)

 • Adresă:

  Bulevardul Take Ionescu 73, Timișoara 300073, România

 • Orar:

  09 – 17

14.Veterinar Timisoara VET PRAXIS - Dr. Mircea Dumitru

Veterinar Timisoara VET PRAXIS - Dr. Mircea Dumitru
 • Evaluare:

  4,7/5 (15 Review by google)

 • Adresă:

  fosta Herastrau, Strada Frații Buzești nr. 1, Timișoara, România

 • Orar:

  09 – 13

15.AnimalCarePraxis

AnimalCarePraxis
 • Evaluare:

  5,0/5 (18 Review by google)

 • Adresă:

  Piața Romanilor 4, Timișoara 300100, România

 • Orar:

  09 – 17:30

16.West Animal Vet - Cabinet Veterinar

West Animal Vet - Cabinet Veterinar
 • Evaluare:

  4,4/5 (36 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Orșova 15, Timișoara 300254, România

 • Orar:

  10 – 18

17.Marley Vet - Cabinet Veterinar si Cosmetica Canina

Marley Vet - Cabinet Veterinar si Cosmetica Canina
 • Evaluare:

  5,0/5 (66 Review by google)

 • Adresă:

  Calea Timișoarei 58, Timișoara 307221, România

 • Orar:

  09 – 18

18.Tardigrad Vet - Cabinet Veterinar Timisoara

Tardigrad Vet - Cabinet Veterinar Timisoara
 • Evaluare:

  5,0/5 (31 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Dunărea 26, Timișoara 300611, România

 • Orar:

  10 – 18

19.Bioveti

Bioveti
 • Evaluare:

  4,6/5 (64 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Crișan 8, Timișoara 300367, România

 • Orar:

  08 – 18

20.Royal Canin Cabinet Veterinar

Royal Canin Cabinet Veterinar
 • Evaluare:

  4,2/5 (44 Review by google)

 • Adresă:

  Calea Șagului 94, Timișoara, România

 • Orar:

  09 – 19

21.CABINET VETERINAR SIL UNIVET

CABINET VETERINAR SIL UNIVET
 • Evaluare:

  4,7/5 (46 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Aurel Cosma 5, Timișoara 300011, România

 • Orar:

  10 – 18

22.Clinica Veterinara Happy Pet

Clinica Veterinara Happy Pet
 • Evaluare:

  4,7/5 (19 Review by google)

 • Adresă:

  Bulevardul Regele Carol I 3, Timișoara, România

 • Orar:

  09 – 18

23.Genesis Clinica Veterinara

Genesis Clinica Veterinara
 • Evaluare:

  4,3/5 (76 Review by google)

 • Adresă:

  Calea Aradului 48a, Timișoara 300290, România

 • Orar:

  09 – 21

24.Cabinet Veterinar Pet Clinic Timisoara

Cabinet Veterinar Pet Clinic Timisoara
 • Evaluare:

  4,8/5 (94 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Budai Deleanu 22, Timișoara 300425, România

 • Orar:

  09 – 18

25.Cabinet Medical Veterinar

 • Evaluare:

  4,7/5 (131 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Sarmisegetuza 8, Timișoara, România

 • Orar:

  10 – 20

26.Dr. Bolte

Sănătatea ta, prioritatea noastră!

 • Evaluare:

  4,8/5 (286 Review by google)

 • Adresă:

  Bulevardul Liviu Rebreanu 127, Timișoara 300425, România

 • Orar:

  15 – 20

 • Avantaje:

  Personal amabil, profesionalism, aparatură modernă

 • Dezavantaje:

  Prețuri ridicate, program încărcat, locație aglomerată

 • Calitate:

  Servicii medicale de înaltă calitate, oferite cu profesionalism și atenție

 • Personal:

  - Medici specialiști cu experiență vastă - Asistente medicale amabile și dedicate - Personal administrativ eficient - Tehnicieni de laborator competenți - Personal de curățenie riguros

 • Servicii:

  - Consultații de specialitate - Investigații imagistice (radiologie, ecografie) - Analize de laborator - Tratamente medicale și chirurgicale - Servicii de urgență

27.Vet Care

 • Evaluare:

  4,7/5 (46 Review by google)

 • Adresă:

  Calea Sever Bocu 37, Timișoara 300288, România

 • Orar:

  10 – 18

28.Clinica Veterinară pentru animale de companie

 • Evaluare:

  4,6/5 (9 Review by google)

 • Adresă:

  Calea Aradului 119, Timișoara, România

 • Orar:

  08 – 22

Sugestii de postare