Liste 34 fotografi de nuntă din Craiova

Gabriel Luca

• Actualizat: 2024-07-02

O sinteză din cele mai bune liste despre fotografi de nuntă din Craiova, compilate și cercetate cu atenție pe site-uri web și bloguri de încredere. Include opțiuni deosebite precum Foto Teo, Fotograf Tibi Olteanu, Video Vibes Events Selfie 360 & Oglinda Magica, Donea Studio, Flavius Glavan Films | Videograf Craiova. Hai să explorăm împreună!

1.Foto Teo

Foto Teo
 • Evaluare:

  4,6/5 (140 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Lipscani 15, Craiova 200731, România

 • Orar:

  09 – 19

Personalul amabil și serviabil de la Teo Studio vă va ghida cu plăcere prin procesul de prelucrare a fotografiilor de pe telefon, oferindu-vă toate detaliile necesare. Fie că doriți să imprimați fotografii memorabile, să creați un album foto special sau pur și simplu să păstrați momentele prețioase, echipa Teo Studio este aici pentru a vă ajuta.

Cu servicii rapide și eficiente, vă puteți aștepta la patru poze diplomă de înaltă calitate în cel mai scurt timp, la doar 10 lei! Nu ratați această oportunitate fantastică de a imortaliza momentele speciale și de a crea amintiri de durată. Vizitați Teo Studio astăzi și experimentați profesionalismul și dedicarea lor excepționale!

2.Fotograf Tibi Olteanu

Fotograf Tibi Olteanu
 • Evaluare:

  4,5/5 (27 Review by google)

 • Adresă:

  Romul, Numarul 4, Bloc T4, Parter, Craiova 200403, România

 • Orar:

  09 – 18

**Tibi Olteanu: Fotografie de excepție, surprinsă cu măiestrie** Fotografia nu este doar despre a capta un moment, ci despre a-l transforma într-o operă de artă. Tibi Olteanu este un maestru în această artă, creând imagini de o calitate excepțională care spun o mie de cuvinte. Cu o atenție meticuloasă la detalii, el surprinde esența fiecărui subiect, oferind fotografii care inspiră, emotionează și creează amintiri de durată.

**Experiență profesională și o notă personală** Echipa de profesioniști conduși de Tibi Olteanu nu se mulțumește doar cu cadre perfecte, ci oferă și o experiență memorabilă. Cu răbdare, îndrumare și un strop de magie, ei te vor face să te simți ca o vedetă în fața camerei. De la alegerea celui mai potrivit fundal până la poziționarea perfectă a corpului, echipa lui Tibi te va ghida expert pentru a obține rezultate uimitoare. În fiecare fotografie vei regăsi atenția la detalii și pasiunea pentru excelență, transformând orice ședință foto într-o experiență cu adevărat specială.

Citește mai mult: Liste 37 restaurante din Craiova

3.Video Vibes Events Selfie 360 & Oglinda Magica

Video Vibes Events Selfie 360 & Oglinda Magica
 • Evaluare:

  5,0/5 (20 Review by google)

 • Adresă:

  Str. Râului 246R, 200641, România

 • Orar:

  09 – 22

Fie că este vorba de o nuntă, o petrecere aniversară sau un eveniment corporativ, cabina noastră foto video 360 va fi punctul culminant al seratei. Oglinda magică adaugă un plus de farmec și distracție, oferindu-vă posibilitatea de a personaliza mesajele și efectele vizuale. Cu Video Vibes Events Selfie 360, tu și invitații tăi veți avea cele mai memorabile fotografii și videoclipuri, care vor păstra vii amintirile evenimentului tău special!

4.Donea Studio

Donea Studio
 • Evaluare:

  5,0/5 (22 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Olteț 28, Craiova 200395, România

 • Orar:

  09 – 17

Studio Donea Unde emoțiile devin amintiri și Amintirile devin emoții, la Studio Donea există acest loc. Andreea este un fotograf profesionist desăvârșit și un om plin de pasiune, care reușește să surprindă momente unice și emoționante. Echipa Studio Donea este formată din oameni talentați și prietenoși, care vor face ca ziua voastră specială să fie una de neuitat.

Fotografiile lor sunt o adevărată artă, care vor aduce un plus de magie și frumusețe amintirilor voastre. Recomand cu drag Studio Donea pentru că știu că vor crea pentru voi o experiență fotografică deosebită, care va rămâne cu voi pentru totdeauna.

Citește mai mult: Liste 31 cafenele din Craiova

5.Flavius Glavan Films | Videograf Craiova

Flavius Glavan Films | Videograf Craiova
 • Evaluare:

  5,0/5 (14 Review by google)

 • Adresă:

  Rovine Residence, Bulevardul Dacia, 200774, România

 • Orar:

  Deschis 24 de ore

Cu un ochi artistic rafinat și o măiestrie tehnică de neegalat, Flavius Glavan se ridică deasupra restului, creând filme video vibrante și captivante care îți vor lăsa respirația tăiată. Fie că este vorba de o nuntă de vis, un botez special sau o aniversare de neuitat, el surprinde esența fiecărui moment, eternizându-l pentru eternitate. Cu Flavius Glavan Films, nu doar filmezi amintiri, ci creezi moșteniri de care să te bucuri pentru generații.

6.Bogdan Negoita - nbphotography.ro

Bogdan Negoita - nbphotography.ro
 • Evaluare:

  4,8/5 (17 Review by google)

 • Adresă:

  Strada, Calea București 28, Craiova 200568, România

 • Orar:

  07 – 21

"Un artist al fotografiilor, Bogdan Negoiță (nbphotography.ro) surprinde cu măiestrie momente esențiale din viața ta, transformându-le în amintiri prețioase. Pasiunea sa arzătoare pentru fotografie se reflectă în fiecare imagine pe care o creează, garantând rezultate excepționale care vor lăsa o amprentă de neuitat în inimile voastre.

Profesionalismul și dăruirea lui Bogdan sunt inegalabile. Cu o atenție impecabilă la detalii și o abilitate ieșită din comun de a capta emoțiile profunde, el surprinde esența evenimentelor voastre, transformându-le în opere de artă fotografiate. Alegerea lui Bogdan ca fotograf pentru a imortaliza momentele speciale ale vieții voastre este o investiție în amintiri de durată pe care le veți prețui pentru totdeauna."

Citește mai mult: Liste 29 baruri din Craiova

7.Samfira Laurențiu Fotograf

Samfira Laurențiu Fotograf
 • Evaluare:

  5,0/5 (22 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Cerna E4, Craiova, România

Ai căutat un fotograf profesionist la Craiova? Nu căuta mai departe de echipa talentată de la Samfira Laurențiu! Cu o dedicație de neegalat și un ochi ascuțit pentru detalii, ei vor surprinde fiecare moment prețios, transformându-l într-o amintire durabilă. Experiența lor îndelungată și abordarea orientată spre client garantează capturi uimitoare care vor depăși așteptările dumneavoastră.

Indiferent dacă este vorba de un eveniment special, o ședință foto de familie sau o aventură de călătorie, Samfira Laurențiu are abilitățile și creativitatea pentru a imortaliza momentele cele mai importante într-un mod cu adevărat excepțional. Echipa lor pasionată este dedicată furnizării de servicii de top, asigurându-se că fiecare imagine este un tribut perfect adus amintirilor prețuite. Lăsați-i pe Samfira Laurențiu să vă captureze povestea prin fotografii uimitoare care vă vor face să retrăiți fiecare moment special pentru totdeauna.

8.Clas Foto Video

Clas Foto Video
 • Evaluare:

  4,6/5 (25 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Lipscani 10, Craiova 200731, România

 • Orar:

  12 – 20

Cea mai bună echipă de fotografi din oraș! Mii de clienți mulțumiți au trecut pragul studioului nostru de-a lungul anilor și au plecat cu amintiri prețioase, imortalizate prin cadre foto spectaculoase. Echipa Clas Foto Video vă oferă servicii impecabile și o experiență inedită, care vor transforma orice eveniment într-o poveste de neuitat.

Cu o experiență vastă în fotografie și videografie, ne mândrim cu o echipă de profesioniști pasionați, care surprind emoții și momente unice cu măiestrie și delicatețe. De la nunți grandioase la evenimente corporative elegante, de la portrete de familie la sedințe foto pentru copii, abordăm fiecare proiect cu același entuziasm și dedicație. Fie că doriți să imortalizați un moment special sau să creați un album foto de familie plin de viață, echipa Clas Foto Video este alegerea perfectă pentru a transforma amintirile în opere de artă!

9.Fotograf Craiova Nex

Fotograf Craiova Nex
 • Evaluare:

  5,0/5 (12 Review by google)

 • Adresă:

  Bloc R5, Strada Doljului 11, Craiova 200167, România

 • Orar:

  08 – 21

Servicii de fotografie din Craiova, la cele mai avantajoase prețuri. Nex Foto Craiova vă oferă o gamă largă de servicii fotografice, de la fotografii profesionale de studio până la reportaje foto unice. Cu o echipă de fotografi experimentați și creativi, Nex Foto Craiova vă garantează servicii de calitate, indiferent de evenimentul sau ocazia specială pe care doriți să o imortalizați.

Apelați cu încredere la Nex Foto Craiova pentru a surprinde cele mai importante momente din viața dumneavoastră. Fie că este vorba de o nuntă, un botez, un eveniment corporate sau o simplă ședință foto, echipa noastră de fotografi profesioniști va capta esența fiecărei clipe și o va transforma într-o amintire de neuitat. Nex Foto Craiova – soluția perfectă pentru servicii fotografice de excepție, la prețuri accesibile.

10.George Secu Photography

George Secu Photography
 • Evaluare:

  4,7/5 (13 Review by google)

 • Adresă:

  Etaj 2, Strada România Muncitoare 18, Craiova 200396, România

 • Orar:

  10 – 18

Fotografii uimitoare care surprind frumusețea specială a momentelor voastre prețuite! George Secu Photography vă oferă imagini de o calitate excepțională, captând emoțiile și energia evenimentului vostru într-un mod de neuitat. Fotografiile lor vii și persuasive sunt o mărturie a pasiunii și dedicării lor pentru arta fotografică.

Experiența și profesionalismul echipei George Secu Photography asigură o colaborare plăcută și rezultate spectaculoase. Ei se străduiesc să ofere fotografii personalizate care reflectă viziunea și dorințele fiecărui client, creând amintiri de durată care vă vor bucura o viață întreagă. Lăsați-i pe George Secu și echipa lui să imortalizeze momentele voastre speciale prin fotografii care vă vor inspira și încânta pentru totdeauna.

11.Florin Stefan Fotograf

Florin Stefan Fotograf
 • Evaluare:

  5,0/5 (23 Review by google)

 • Orar:

  Deschis 24 de ore

Florin Ștefan este maestrul fotografiei, un magician care imortalizează clipele prețioase, dând viață emoțiilor prin imagini care vor rezista timpului. Cu talentul său nativ și abordarea sa modernă, Florin se conectează profund cu subiecții săi, surprinzând esența lor prin ipostaze creative și compoziții uimitoare.

Imaginile lui Florin nu sunt doar fotografii, ci adevărate opere de artă, vibrante și pline de viață, care surprind frumusețea și profunzimea momentului. Stilul său este unic, îmbinând eleganța clasică cu energia contemporană, creând fotografii care vor fi prețuite ca amintiri de familie pentru generațiile viitoare.

12.Florin Stefan Fotograf

Florin Stefan Fotograf
 • Evaluare:

  5,0/5 (40 Review by google)

 • Adresă:

  Strada General Constantin Argetoianu nr 29, Craiova 200086, România

 • Orar:

  Deschis 24 de ore

13.Fotograf Nunta - Stoenac Laurentiu

Fotograf Nunta - Stoenac Laurentiu
 • Evaluare:

  5,0/5 (53 Review by google)

 • Adresă:

  Aleea Nicolae Iorga 124, Craiova 200008, România

 • Orar:

  Deschis 24 de ore

14.George Ungureanu

George Ungureanu
 • Evaluare:

  5,0/5 (21 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Nicolae Iorga, Nr 112, Bl A63, Et. 7, Ap 29, Craiova 200008, România

 • Orar:

  Deschis 24 de ore

15.DNG.FOTO

DNG.FOTO
 • Evaluare:

  5,0/5 (34 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Anul 1848, Craiova 200486, România

 • Orar:

  Deschis 24 de ore

16.Răzvan Giorgi - Fotograf Nuntă Craiova

Răzvan Giorgi - Fotograf Nuntă Craiova
 • Evaluare:

  5,0/5 (64 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Dezrobirii, Craiova 200009, România

 • Orar:

  Deschis 24 de ore

17.Fotograf Laurentiu Nica

Fotograf Laurentiu Nica
 • Evaluare:

  5,0/5 (17 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Mihail Străjan, Craiova, România

18.Iurasog PHOTOGRAPHY

Iurasog PHOTOGRAPHY
 • Evaluare:

  5,0/5 (26 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Dezrobirii 17, Craiova 200520, România

 • Orar:

  08 – 20

19.Abys Photography - Fotograf evenimente - Andi Voicu

Abys Photography - Fotograf evenimente - Andi Voicu
 • Evaluare:

  4,8/5 (14 Review by google)

 • Adresă:

  Str. Ana Ipătescu nr.99, Craiova 200350, România

 • Orar:

  Deschis 24 de ore

20.AM art Studio - Mihai Dobrinescu Fotograf

AM art Studio - Mihai Dobrinescu Fotograf
 • Evaluare:

  5,0/5 (10 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Petre Carp nr. 47, Craiova 200391, România

 • Orar:

  09 – 17

21.Bogdan Ionescu Photographer

Bogdan Ionescu Photographer
 • Evaluare:

  5,0/5 (10 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Eroilor, Craiova 200342, România

 • Orar:

  09 – 18

22.Fotograf Nunta Marius Marcoci

Fotograf Nunta Marius Marcoci
 • Evaluare:

  5,0/5 (10 Review by google)

 • Adresă:

  Bloc C1, Strada Spania 39, Craiova 200497, România

 • Orar:

  09 – 23

23.Daniel Ene

Daniel Ene
 • Evaluare:

  5,0/5 (10 Review by google)

 • Adresă:

  Casa Alba, Bloc Casa Albă, Strada Theodor Aman, Craiova 200734, România

 • Orar:

  08 – 22

24.NuntiDePoveste.ro - Fotograf si cameraman nunta by Remus Calinescu

NuntiDePoveste.ro - Fotograf si cameraman nunta by Remus Calinescu
 • Evaluare:

  4,7/5 (10 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Mihail Bârca 3, Craiova 200038, România

 • Orar:

  10 – 20

25.Voinicu Photography - Fotograf Craiova

Voinicu Photography - Fotograf Craiova
 • Evaluare:

  4,9/5 (8 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Parcului nr 15, Craiova 200216, România

 • Orar:

  Deschis 24 de ore

26.remus nicolae foto video

remus nicolae foto video
 • Evaluare:

  5,0/5 (8 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Fermierului 38, Craiova 200795, România

 • Orar:

  09 – 23

27.Fotograf Nunta si Botez - C.Zone Studio

Fotograf Nunta si Botez - C.Zone Studio
 • Evaluare:

  5,0/5 (3 Review by google)

 • Orar:

  Deschis 24 de ore

28.MediaWedding.ro

MediaWedding.ro
 • Evaluare:

  5,0/5 (3 Review by google)

 • Adresă:

  Aleea 3 Teilor 29, Craiova 200121, România

 • Orar:

  Deschis 24 de ore

29.Cabina Foto Craiova

Cabina Foto Craiova
 • Evaluare:

  5,0/5 (3 Review by google)

 • Orar:

  Deschis 24 de ore

30.Fotograf Craiova - Danciu Sorin

Fotograf Craiova - Danciu Sorin
 • Evaluare:

  5,0/5 (4 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Dezrobirii 127, Craiova 200018, România

 • Orar:

  09 – 18

31.Alexandru Firu Fotograf

Alexandru Firu Fotograf
 • Evaluare:

  5,0/5 (3 Review by google)

 • Adresă:

  Strada C. D. Fortunescu Nr.18, Craiova 200385, România

 • Orar:

  Deschis 24 de ore

32.Florin Belega - Artist Fotograf Craiova

Florin Belega - Artist Fotograf Craiova
 • Evaluare:

  5,0/5 (6 Review by google)

 • Adresă:

  DN65 Craiova Municipiul, Craiova, România

 • Orar:

  09 – 22

33.Fotograf Nunta Craiova Radu Constantinescu

Fotograf Nunta Craiova Radu Constantinescu
 • Evaluare:

  5,0/5 (6 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Sărarilor, Craiova 200508, România

 • Orar:

  10 – 18

34.Nicu Glogogeanu Fotograf Nunta Craiova

Nicu Glogogeanu Fotograf Nunta Craiova
 • Evaluare:

  3,8/5 (6 Review by google)

 • Adresă:

  Bloc O1, Bulevardul Carol I 119, Craiova 200057, România

 • Orar:

  07 – 20

Sugestii de postare