Liste 30 servicii instalator din București

Laura Vasilescu

• Actualizat: 2024-06-11

O sinteză din cele mai bune liste despre servicii instalator din București, compilate și cercetate cu atenție pe site-uri web și bloguri de încredere. Include opțiuni deosebite precum Home Install - Instalator Bucuresti, ReparaTot - Instalator Bucuresti, Venti Instal - Instalatori București, Mestereanu.ro - Instalatori, electricieni, lacatusi, tamplari Bucuresti, Fixer Service Instal SRL. Hai să explorăm împreună!

1.Home Install - Instalator Bucuresti

Soluții personalizate pentru fiecare client!

Home Install - Instalator Bucuresti
 • Evaluare:

  5,0/5 (316 Review by google)

 • Adresă:

  Drumul Binelui Nr.184-190, București 042151, România

 • Orar:

  Deschis 24 de ore

 • Avantaje:

  Personal calificat, servicii de calitate, promptitudine

 • Dezavantaje:

  Prețuri ușor ridicate, program de lucru limitat, locație nu foarte accesibilă

 • Calitate:

  Servicii de înaltă calitate, executate cu atenție la detalii

 • Personal:

  Profesioniști cu experiență, Comunicare eficientă, Amabili și serviabili, Bine pregătiți tehnic, Prompți și eficienți

 • Servicii:

  Instalare și reparații instalații sanitare, Montaj și service centrale termice, Lucrări de instalații electrice, Amenajări băi și bucătării, Sisteme de încălzire prin pardoseală

"La Home Install, echipa noastră de instalatori sanitari experți asigură promptitudine și profesionalism excepțional. Recent, am avut privilegiul de a asista un client cu conectarea frigiderului său la rețeaua de apă. Tehnicianul nostru, un adevărat maestru al meseriei, a executat lucrarea cu o precizie și eficiență de neegalat.

Experiența noastră cu Home Install a fost exemplară. Prețul stabilit inițial a fost respectat cu strictețe, iar calitatea muncii a depășit toate așteptările. Dorința noastră de excelență ne motivează să ne menținem standardele ridicate, oferind clienților noștri confort și încredere deplină în serviciile noastre. Nu ezitați să ne contactați pentru orice nevoie de instalare sanitară. Echipa Home Install este aici pentru a vă asista cu profesionalism și promptitudine excepționale."

2.ReparaTot - Instalator Bucuresti

ReparaTot - Instalator Bucuresti
 • Evaluare:

  4,7/5 (297 Review by google)

 • Adresă:

  Șoseaua Iancului 48, București 021726, România

 • Orar:

  09 – 18

Cu o experiență de 33 de ani în domeniu, domnul Moraru este instalatorul de nădejde al bucureștenilor. Disponibil la un telefon distanță, oferă prompt estimări de preț prin WhatsApp și se asigură că lucrările sunt executate rapid și cu precizie. Recomandările clienților săi sunt dovada calității serviciilor sale, așa că nu ezitați să îl contactați pentru orice problemă de instalații!

Aveam nevoie de o echipă de muncitori pentru montarea gresiei, așa că am aranjat cu o echipă, am stabilit prețul, am achiziționat materialele și am eliberat locuința. Dar surpriză! Echipa nu a mai apărut. Norocul meu a fost că l-am descoperit pe domnul Moraru de la ReparaTot. A răspuns imediat, mi-a oferit un preț corect, a venit la data stabilită și a făcut o treabă impecabilă. Mulțumesc, ReparaTot, pentru profesionalism și promptitudine!

Citește mai mult: Liste 32 restaurante din București

3.Venti Instal - Instalatori București

Venti Instal - Instalatori București
 • Evaluare:

  4,7/5 (393 Review by google)

 • Adresă:

  Aleea Dragoș Mladinovici Nr. 1, București 041781, România

 • Orar:

  Deschis 24 de ore

Echipa Venti Instal este formată din specialiști experimentați care își desfășoară activitatea cu promptitudine, profesionalism și seriozitate. Ei înțeleg că timpul tău este prețios, așa că se vor asigura că intervin la domiciliul tău în cel mai scurt timp posibil. În plus, oferă o gamă completă de servicii de instalații, de la reparații minore până la proiecte complexe, toate executate cu atenție la detalii și la cele mai înalte standarde de calitate. Alege Venti Instal și bucură-te de o locuință cu instalații funcționale și de liniștea sufletească pe care ți-o oferă colaborarea cu profesioniști adevărați!

4.Mestereanu.ro - Instalatori, electricieni, lacatusi, tamplari Bucuresti

Mestereanu.ro - Instalatori, electricieni, lacatusi, tamplari Bucuresti
 • Evaluare:

  5,0/5 (20 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Argentina 25, București 011754, România

 • Orar:

  09 – 18

Citește mai mult: Liste 38 cafenele din București

5.Fixer Service Instal SRL

Fixer Service Instal SRL
 • Evaluare:

  5,0/5 (12 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Argentina 25, București 011754, România

 • Orar:

  08 – 20

Serviciul de reparații Fixer Service Instal SRL este soluția rapidă și eficientă pentru problemele tale tehnice. Cu o simpla programare telefonică, un tehnician calificat se va deplasa la domiciliul tău pentru a rezolva orice problemă, fie că este vorba despre instalații sanitare, electrice sau de gaz. Fixer Service Instal SRL se remarcă prin promptitudinea și profesionalismul echipei sale, care vine pregătită cu materialele necesare după ce ai trimis imagini cu problema pe WhatsApp. Pentru liniștea ta, vei primi și o factură pentru suma achitată, dovedind seriozitatea și transparența serviciului. Alege Fixer Service Instal SRL și bucură-te din nou de confortul unui cămin fără griji tehnice!

6.Dobian Therm Instal

Dobian Therm Instal
 • Evaluare:

  5,0/5 (39 Review by google)

 • Adresă:

  Str. Simeria, București 011514, România

 • Orar:

  08 – 18

Echipa noastră de profesioniști conduși de domnul Mihai Nicolae vă oferă soluții personalizate pentru sistemul dumneavoastră de încălzire. Indiferent dacă aveți nevoie de o centrală multicoș sau de orice altă soluție termică, vă vom ghida prin procesul de selecție și vă vom asigura că primiți cele mai bune rezultate. Dobian Therm Instal este alegerea perfectă pentru case confortabile și eficiente din punct de vedere energetic.

Citește mai mult: Liste 37 baruri din București

7.iMeserias - Instalator sanitar, termice și gaze

iMeserias - Instalator sanitar, termice și gaze
 • Evaluare:

  4,8/5 (26 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Jean Steriadi 23-25, București 032495, România

 • Orar:

  Deschis 24 de ore

Cauți un instalator profesionist și de încredere? iMeserias este soluția ideală pentru tine! Cu o echipă de experți în instalatii sanitare, termice și de gaze, iMeserias îți oferă servicii de cea mai înaltă calitate. Fie că ai nevoie de o simplă reparație sau de o instalare complexă, iMeserias are soluția perfectă pentru tine.

Echipele noastre de instalatori sunt calificate și experimentate, folosind numai materiale și echipamente de cea mai bună calitate. Suntem dedicați să oferim servicii rapide și eficiente, astfel încât să poți reveni la treburile tale de zi cu zi cât mai curând posibil. Mai mult, pentru a-ți ușura munca, ne ocupăm noi de achiziționarea materialelor necesare. Contactează-ne astăzi și lasă-ne să ne ocupăm de toate problemele tale legate de instalații sanitare, termice și de gaze!

8.Reparatorul.com - Instalatori, electricieni, lacatusi, tamplari profesionisti Bucuresti

Reparatorul.com - Instalatori, electricieni, lacatusi, tamplari profesionisti Bucuresti
 • Evaluare:

  4,9/5 (79 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Argentina 25, București 012285, România

 • Orar:

  09 – 18

Aveți probleme cu instalațiile, electricitatea, lăcătușeria sau tâmplăria? Reparatorul.com vine în ajutorul dumneavoastră cu o echipă de instalatori, electricieni, lăcătuși și tâmplari profesioniști, gata să rezolve rapid și eficient orice problemă aveți.

Doar sunați și veți primi un răspuns prompt, iar unul dintre specialiștii noștri vă va fi trimis la domiciliu în cel mai scurt timp. Mihai, unul dintre instalatorii noștri, a ajuns la client în doar 30 de minute pentru a rezolva o problemă cu un robinet de mașină de spălat. Super amabil și profesionist, Mihai a avut piesele necesare la el și a reparat robinetul rapid și fără probleme.

9.Instalator24

Instalator24
 • Evaluare:

  4,9/5 (71 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Muniției 30, București 060838, România

 • Orar:

  Deschis 24 de ore

Instalator24 se remarcă prin profesionalismul desăvârșit! Tarifele clare comunicate telefonic și amabilitatea remarcabilă a echipei sunt doar câteva dintre calitățile care i-au impresionat pe mulți clienți. De asemenea, eficiența impecabilă a experților lor în teren a rezolvat cu brio toate problemele. Mulțumirea garantată de serviciile lor de calitate i-a determinat pe clienți să salveze numărul de telefon și să-i recomande cu încredere!

Pentru situații urgente, Instalator24 răspunde prompt apelurilor. Dintre numeroasele firme contactate, doar ei au fost dispuși să acorde prioritate „proiectului”, deși reparația necesară nu prezenta dificultăți majore. Această reacție imediată demonstrează angajamentul lor față de clienți și disponibilitatea de a oferi asistență rapidă în momente critice!

10.Mercur Instal Serv S.R.L.

Mercur Instal Serv S.R.L.
 • Evaluare:

  4,9/5 (82 Review by google)

 • Adresă:

  Bulevardul Theodor Pallady, 25, bloc V11 scara 1 et10 Ap 41, București 032256, România

 • Orar:

  08 – 20

Echipa de profesioniști de la Mercur Instal Serv S.R.L. a demonstrat încă o dată că în România se găsesc oameni dedicați și competenți. Am fost surprins de rapiditatea și eficiența cu care au răspuns la apelul meu de ajutor în legătură cu o scurgere la chiuvetă. În doar 20 de minute de la apel, echipa era la ușa mea, iar în mai puțin de o oră problema era rezolvată complet.

Vreau să exprim sincerele mele mulțumiri pentru profesionalismul, priceperea, amabilitatea și respectul de care au dat dovadă pe tot parcursul intervenției. Este reconfortant să știi că mai există oameni care își iau în serios munca și respectă clienții. Bravo, Mercur Instal Serv S.R.L.! Vă recomand cu încredere serviciile, pentru că profesionalismul și calitatea muncii sunt garantate.

11.InstalSmart

InstalSmart
 • Evaluare:

  5,0/5 (16 Review by google)

 • Adresă:

  Str. Steluței, Nr. 34, Etaj 3, Ap.16, Sector 1, București Bucuresti, București 013355, România

 • Orar:

  09 – 18

12.TAG INSTAL PROIECT SRL

TAG INSTAL PROIECT SRL
 • Evaluare:

  5,0/5 (36 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Academiei 35 37, București 010013, România

Experiența vastă și expertiza echipei noastre ne permit să abordăm fiecare sarcină cu profesionalism și eficiență. Fie că este vorba de o simplă înlocuire a țevilor sau de un proiect complex de instalații, suntem pregătiți să ne depășim așteptările. Onestitatea, seriozitatea și atenția la detalii ne caracterizează, asigurând cele mai bune rezultate pentru dumneavoastră.

13.Reparatii centrale termice Bucuresti

Reparatii centrale termice Bucuresti
 • Evaluare:

  4,8/5 (35 Review by google)

 • Adresă:

  Intrarea Portocalelor, București 060101, România

 • Orar:

  09 – 21

Când frigului i se adaugă și o centrală termică defectă, orice clipă devine un chin. Ce te faci în astfel de situații? Cine te poate scăpa rapid și eficient din ghearele frigului? Ei bine, soluția este la doar un telefon distanță: Reparații Centrale Termice București!

Echipa lor de profesioniști experimentați va ajunge la tine în doar 15 minute, gata să identifice și să remedieze orice problemă pe care centrala ta ar putea-o avea. Cu alte 15 minute de lucru precis, căldura și confortul vor reveni în căminul tău. Mai mult, echipa este formată din oameni minunați, prietenoși și plini de respect, care vor trata problema centralei tale ca și cum ar fi a lor. Așa că nu mai sta pe gânduri! Dacă centrala ta termică te lasă baltă, sună la Reparații Centrale Termice București și spune adio frigului pentru totdeauna!

14.Instalator Bucuresti Ilfov

Instalator Bucuresti Ilfov
 • Evaluare:

  5,0/5 (20 Review by google)

 • Adresă:

  Drumul Gura Caliței 4-32, București 032604, România

 • Orar:

  07 – 18

15.Italflo Serv Term srl

Italflo Serv Term srl
 • Evaluare:

  4,9/5 (34 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Cuza Vodă 124, București 040286, România

16.Desfundare canalizare Non Stop

Desfundare canalizare Non Stop
 • Evaluare:

  4,9/5 (20 Review by google)

 • Adresă:

  Aleea Adrian Urucu Nr 1, Bl 20, Sc 3, Ap 207, București 041525, România

 • Orar:

  Deschis 24 de ore

17.Instalator Sector 4

Instalator Sector 4
 • Evaluare:

  4,8/5 (13 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Moldovița 4, București 041816, România

 • Orar:

  Deschis 24 de ore

18.Urgenteinstalatii.ro

Urgenteinstalatii.ro
 • Evaluare:

  4,8/5 (38 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Fălticeni nr. 10, București 022736, România

 • Orar:

  Deschis 24 de ore

19.Instalator sanitar sector 6

Instalator sanitar sector 6
 • Evaluare:

  4,9/5 (39 Review by google)

 • Adresă:

  Bd. Timișoara, București 997777, România

 • Orar:

  Deschis 24 de ore

20.Instalator Crangasi

Instalator Crangasi
 • Evaluare:

  4,5/5 (43 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Finta 20, București 060368, România

21.AMBIENT INSTALL

AMBIENT INSTALL
 • Evaluare:

  4,9/5 (71 Review by google)

 • Adresă:

  Str. Vasile Băcilă 32, București 022848, România

 • Orar:

  08 – 18

22.Instalator Bucuresti - Instalatorbucuresti.com

Instalator Bucuresti - Instalatorbucuresti.com
 • Evaluare:

  4,3/5 (42 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Vasile Lascăr 140, București 020496, România

 • Orar:

  08 – 18

23.Instalator Bucuresti

Instalator Bucuresti
 • Evaluare:

  4,8/5 (36 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Măriuca 2, București 042032, România

 • Orar:

  Deschis 24 de ore

24.Instalator Drumul Taberei

Instalator Drumul Taberei
 • Evaluare:

  4,7/5 (79 Review by google)

 • Adresă:

  Aleea Dealul Măcinului 1B, București 062048, România

 • Orar:

  08:30 – 18

25.HouseMan - Servicii Instalator si aer Conditionat in Bucuresti

HouseMan - Servicii Instalator si aer Conditionat in Bucuresti
 • Evaluare:

  4,7/5 (14 Review by google)

 • Adresă:

  Bulevardul Unirii 27, București 040103, România

 • Orar:

  08 – 21

26.Dexter Instal

Dexter Instal
 • Evaluare:

  5,0/5 (68 Review by google)

 • Adresă:

  Șoseaua Chitilei, București 012608, România

 • Orar:

  07 – 22

27.Instalator Bucuresti

Instalator Bucuresti
 • Evaluare:

  5,0/5 (94 Review by google)

 • Adresă:

  Aleea Plenița 4, București 030495, România

 • Orar:

  08 – 18

28.Elsatherm Service Instal SRL

Elsatherm Service Instal SRL
 • Evaluare:

  4,1/5 (28 Review by google)

 • Adresă:

  Strada Alexandru Papiu-Ilarian 6, București 031693, România

 • Orar:

  08 – 18

29.Instalator Bucuresti

Instalator Bucuresti
 • Evaluare:

  4,5/5 (78 Review by google)

 • Adresă:

  bloc v19, Strada Agatha Bârsescu nr. 10, București 031481, România

 • Orar:

  08 – 18

30.Termo Sun - Instalatii Sanitare Sector 4. Montaj, Service Centrale Termice, Calorifere, Pompe de Caldura Bucuresti

Termo Sun - Instalatii Sanitare Sector 4. Montaj, Service Centrale Termice, Calorifere, Pompe de Caldura Bucuresti
 • Evaluare:

  5,0/5 (40 Review by google)

Sugestii de postare